Οι φίλοι του Ολυμπιακού που δεν θα έχουν την τύχη να βρεθούν στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα από ελεύθερο κανάλι και πιο συγκεκριμένα το MEGA.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπληρώνει την πρώτη 5άδα των αθλητών με τις υψηλότερες οικονομικές απολαβές μέσα στο 2024 σύμφωνα με το Forbes.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο που θα διατεθούν τα 9.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους του στον τελικό του Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των ανθρώπων Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Saint Denis στην Αθήνα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια συγχαίρει τον Απόλλων Νάξου, τον Πανναξιακό ΑΟΚ και τον Μαρπησσαϊκό για τις αντίστοιχες κατακτήσεις των πρωταθλημάτων που πέτυχαν, όπως και την ΕΣΚ Κυκλάδων για τη διοργάνωση του Final-4 Γυναικών της Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η Φιορεντίνα θα επιστρέψει πάρα πολλά εισιτήρια στην UEFA για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena. Πώς μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλοι των Πειραιωτών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι ο νόμος είναι οριζόντιος και ότι από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν διαθέτει κάμερες ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό. Από 30 προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο ομάδες αλλά και η ΕΠΟ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 και εντυπωσίασαν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΕΗ, Elval Colour, Avance και ΕΡΤ είναι οι φετινοί χορηγοί των φανελών του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 404

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35