Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 12:50

Ο τελευταίος τίτλος του Αίαντα Σύρου

Με αφορμή τον τελευταίο τελικό της φετινής χρονιάς για τα πρωταθλήματα της Κ16, όπου ο ΑΟ Μυκόνου στέφθηκε πρωταθλητής, το sportcyclades.gr σας θυμίζει τι έγινε στον αντίστοιχο περσινό τελικό της Κ15 που έγινε σαν σήμερα 19/6, με αντίπαλες και πάλι τις δύο φιναλίστ και τον Αίαντα Σύρου να σηκώνει το τρόπαιο με κοινό σημείο μεταξύ των δύο τελικών το σκορ (1-0).

Στην κορυφή των Κυκλάδων ο Αίαντας Σύρου [pics]

Πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων της κατηγορίας Κ15 για το 2015-2016 αναδείχτηκε ο Αίαντας Σύρου, καθώς στον σημερινό τελικό στο γήπεδο της Παροικιάς πήρε τη νίκη με 1-0 του ΑΟ Μυκόνου και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι των Κυκλάδων.

Σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο στη μεγαλύτερη του διάρκεια οι 22 ποδοσφαιριστές έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξεπεράσουν τον καύσωνα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννη να “επιστρατεύει” συχνά το ποδοσφαιρικό τάιμ άουτ προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά των δύο ομάδων.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο μέρος, με τον Αίαντα να απειλεί στο 31' όταν ο Λιέας χάνει μοναδική ευκαιρία, καθώς μετά από παράλληλη πάσα σχεδόν σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.
Ο ΑΟ Μυκόνου απάντησε στο 41' με τον Κανιούρα να αστοχεί από κοντά και στο 42' με τον Δακτυλίδη να σουτάρει από κοντά λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Αίαντας μπήκε πιο δυνατά και στο 48' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιγάλα να πλασάρει άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.
Ο ΑΟ Μυκόνου προσπάθησε να απαντήσει χωρίς να δημιουργήσει κάποια σημαντική φάση.

Το γκολ που τελικά έμελλε να κρίνει και τον τίτλο ήρθε στο 54' όταν ο ταλαντούχος Κωνσταντινίδης, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ του τελικού σημειώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Μάλιστα ακριβώς από την ίδια γωνία, ο Κωνσταντινίδης είχε πετύχει πάλι ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου, που είχαν να κάνουν με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και για την διαιτησία του κ. Δεληγιάννη. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά στο τέλος της αναμέτρησης έδειξαν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και και αφού φωτογραφήθηκαν όλα μαζί, στο τέλος έφυγαν όλα αγαπημένα από το γήπεδο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης Α., Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Βαρθαλίτης Δ., Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας (78΄Καραμολέγκος), Ξαγοράρης Β. (85΄Σούμπιτσης Φ.), Λιέας (41΄Μαραγκός), Κωνσταντινίδης (82΄Παράβαλος), Βαμβακούσης (74΄Σκορδίλης).

Αναπληρωματικοί: Ξαγοράρης Α., Βαρθαλίτης Ι.

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Πανταζόγλου, Σιόζος, Τσάνη, Νταούντ, Πατσάνι (80΄Καλογεράς), Χόντζα, Δάρας, Δακτυλίδης, Κανιούρας.

Αναπληρωματικοί: Μπάτσκα, Ξυδάκης, Μπουρντένης, Καραγιαννόπουλος, Κουσαθανάς, Καφετζής.

 

Επίσης ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:  Ανανέωσαν οι ''Σημαίες'' του Πανθηραϊκού

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares