Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 08:46

Με 8 κύπελλα επέστρεψε ο ΝΟ Πάρου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με την αρωγή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου...

και υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κόντρα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε διοργάνωσε ένα άρτιο αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimistκαι Laser.

Ο Ναυτικός Όμιλος της Πάρου δεν μπορούσε να μην στηρίξει και να παραστεί σε διοργάνωση της Περιφέρειας μας στηρίζοντας έμπρακτα τον ναυταθλητισμό και γενικότερα τις ναυταθλητικές δραστηριότητες.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων λόγω χαμηλής έντασης των ανέμων πραγματοποιήθηκε μόλις μία ιστιοδρομία για την κατηγορία σκαφών optimist. Την δέυτερη ημέρα, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα δυνατούς ανέμους οι οποίοι όμως δεν τους εμπόδισαν να τερματίσουν τρεις ιστιοδρομίες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τέσσερις συνολικά ιστιοδρομίες για την κατηγορία σκαφών optimist.

Σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα των Optimistήταν εκεί και πρωτοστάτησε αφού σε όλες τις κατηγορίες πηρέ κύπελλα σαν επιβράβευση των μικρών αθλητών, του προπονητή αλλά και της συνολικής δουλειάς που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο της Πάρου.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής μας κ. Παναγιώτης Ταγαρόπουλος, υπεύθυνος των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου ευχαριστούμε ολόψυχα τον Ναυτικό Όμιλο της Σύρου και τους χορηγούς που στήριξαν την όλη προσπάθεια, τα δωμάτια Αλισάχνη και την κα. Νικολέττα Μπατσή και τα δωμάτια Florenceboutiqueοι οποίοι φιλοξένησαν τους αθλητές του ομίλου μας.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares