Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 16:31

Πολύ καλή παρουσία του ΝΟ Μήλου στη Σύρο [pics-vid]

Με 10 αθλητές συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου στον αγώνα  Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, για σκάφη κατηγορίας Optimist , Laser 4.7 & Laser Radial, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου από 29-30/10/16, στον Κόλπο του Φοίνικα.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από το ν.ο. Σύρου, το ν.ο. Ρόδου ,το ν.ο της Κω και αθλητές από το ν.ο. του πόρτο ράφτη . Συνολικά αγωνίστηκαν 45 σκάφη  στη κατηγορία optimist  και 20 σκάφη στη κατηγορία laser .  Διεξήχθησαν  συνολικά 7 κούρσες για τα optimist  και 12 κούρσες για τα laser.

Πάρα τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της ελλιπούς συγκοινωνίας της Μήλου με τη Σύρο οι αθλητές του Ομίλου μας έδωσαν το παρόν σε μια πολύ σημαντική και άψογη διοργάνωση από τον Ναυτικό ¨όμιλο Σύρου . Την αποστολή πλαισίωσαν ο έμπειρος προπονητής του ΝΟΜ κ. Καβαλιέρος Ιάκωβος καθώς και 2 από τους γονείς των παιδιών . Την 28η Οκτωβρίου οι αθλητές μας παρέλασαν όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην σχολική παρέλαση στη Σύρο κρατώντας την σημαία του ΝΟΜ και δηλώνοντας έτσι ο την παρουσία τους σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις όπως αυτή του ΝΟ Σύρου .

Οι αθλητες που συμμετείχαν είναι: Ζανέσης Στέφανος, Νίνος Κωνσταντίνος, Νίνος Μάριος,Οικονομίδης Γεώργιος, Παπανδρέου Παύλος, Ψαθάς Χρήστος - Φανούριος,Ψαθάς Νικόλαος, Σκαρώνης Ιωάννης, Φέλντμαν Αλεξία-Ζωή και Φέλντμαν Άννα - Φιλίππα.

Αγωνιστικά , οι αθλητές του ΝΟΜ είχαν εξαιρετικές επιδόσεις  και τα συγχαρητήρια μας είναι πολύ λίγα εμπρός στην απόδοση τους καθώς και το ήθος και αγωνιστικότητα που επέδειξαν . Να σημειωθεί ότι για τους περισσότερους ήταν η πρώτη παρουσία σε αγώνες κάτι που πολλαπλασιάζει το μέγεθος των επιδόσεων τους .

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και τον προπονητή τους για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και κατάφεραν να έχουν αυτή την παρουσία στον αγώνα .

Συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ για τους γονείς των παιδιών που καταρχήν  συνόδευσαν την αποστολή , που και αυτοί συμβάλουν στην εξέλιξη τους σε όλα τα επίπεδα και  που μας εμπιστεύονται τα παιδία τους .

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθώς και όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας δίνουν την δυνατότητα και ώθηση να προσφέρουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μεσώ του αθλητικού ιδεώδους που τους μεταδίδουν οι προπονητές μας και της ευεργετικών  συνεπειών της ενασχόλησης με τη θάλασσα και τα θαλάσσια αθλήματα .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πρακτορείο Milostravel Πειρουνάκης και στην Helenic sea ways για την έκπτωση στα εισιτήρια που μας προσέφεραν .Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου για την άριστη διοργάνωση και την άριστη συνεργασία μας . Πραγματικά ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους ενώ η φιλοξενία τους αντάξια του ονόματος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου .

Εκ του ΔΣ του ΝΟΜ 

Βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares