Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 21:04

Καλή παρουσία του Τσορτανίδη στο παγκόσμιο της Λεμεσού

Πολύ καλή παρουσία που τον διατήρησε στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης είχε ο Ανδριώτης Αθλητής Λεωνίδας Τσορτανίδης στο RS:X Youth World Windsurfing που έγινε στη Λεμεσό.

Πιο αναλυτικά ο Τσορτανίδης κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία υ17 και την 36η στην γενική κατηγορία. Ήταν 2ος στο silver group (στο γκρουπ αυτο είναι οι αθλητές που στα προκριματικά κατέλαβαν απο 37η και πάνω θέση) έχοντας γενικώς μία πολύ καλή παρουσία στη νέα του κατηγορία rsx.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 72 αθλητές και 25 αθλήτριες απο 18 χώρες. Οι καιρικές συνθήκες τις 3 πρώτες μέρες των προκριματικών ήταν πολύ δύσκολες για τους ελαφρούς σε βάρος αθλητές και αυτό γιατί η ένταση του ανέμου ξεκινούσε απο 17knots και ανεβαίνοντας σταδιακά στου 25 knots  με ριπές στα 30 knots. Αυτό που δυσκόλευε ακόμη πιο πολύ την κατάσταση ήταν το κύμα που πολλες φορές εφτανε στα δύο μέτρα.

Απο την 4η ήμερα και μετά ο καιρός έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στη γενική κατάταξη και αρκετοί ελαφριοί σε βάρος αθλητές  να ανέβουν αρκετές θέσεις.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στους άντρες αναδείχθηκε ο Ισραηλινός Yoav OMER, ενώ στις Γυναίκες, η νικήτρια ήταν και πάλι από το Ισραήλ, με την Katy SPYCHAKOV να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Καλύτερος Έλληνας ήταν ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, που κατέλαβε την 14η θεση, ενω στις Γυναίκες, η 17χρονη Κατερίνα ΔΙβαρη κατέλαβε την 7η θέση στη γενική και την 1η στη κατηγορία υ 17.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η κατηγορία κάτω των 17, δεν είναι επίσημη κατηγορία, αλλά είναι μια κατηγορία που υιοθετείτε πάντοτε ανεπίσημα στους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάτω των 17.

 Καλή συνέχεια στον Λεωνίδα σε αυτήν την δύσκολη κατηγορία, καλή επιστροφή και καλή ξεκούραση!

lemlem1lem2lem3lem4lem5

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares