Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 22:04

Ικανοποίηση από τη παρουσία στους αγώνες Πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας

O Ναυτικός όμιλο Πάρου έπειτα από την πρόκριση των πέντε αθλητών του από το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου στην Κω, συμμετείχε στους αγώνες Πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Οptimist που πραγματοποιήθηκαν στις 8-11 Απριλίου από τον Ν.Ο.ΣΕΑΝΑΤΚ, με την συμμετοχή των 120 καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία αυτή.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερες και για πολύ «δυνατούς» αθλητές. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον όμιλο μας η παρουσία όλης σχεδόν της αγωνιστικής μας ομάδας στον αγώνα αυτό.

Μία θέση στον χρυσό στόλο κέρδισε ο Παναγιωτίδης Κωνταντίνος μετά από 11 ιστιοδρομίες και πολύ καλές θέσεις στον αργυρό στόλο, οι τέσσερις αθλητές ανάμεσα σε 60 συμμετοχές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του ομίλου μας Ταγαρόπουλο Παναγιώτη ο οποίος συνόδευσε τους αθλητές και την Blue Star Ferries που στέκεται αρωγός σε όλες τις αποστολές του ομίλου μας.

Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα:

Χρυσός στόλος με 61 συμμετοχές:

  • Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος: 41η  θέση

Αργυρός στόλος με 60 συμμετοχές:

  • Ανδρεάδης Γρηγόρης: 2η θέση
  • Ραγκούσης Στέφανος: 9η θέση
  • Δαφερέρα Θεοδώρα: 10η θέση
  • Καλακώνα Μαρία Ελένη: 22η θέση

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση για τον όμιλος μας, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που θα γίνει στο νησί μας την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα, στις 18-22 Απριλίου 2017, παρουσία του ΝΟΠ με 5 πληρώματα.

PROKRISI_NO_PAROU_3.jpg

PROKRISI_NO_PAROU_2.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares