Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 23:28

Δυναμικό ξεκίνημα για το Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο

Το συναρπαστικό ταξίδι του Hellenic Match Racing Tour 2017 συνεχίζεται στο 2ο σταθμό της διοργάνωσης, την Πάρο! H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος, φιλοξενούν για 4η συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία ιστιοπλοϊκή διοργάνωση match race και οι καλύτεροι Έλληνες ιστιοπλόοι βάζουν τα δυνατά τους για το τίτλο του νικητή με φόντο τον πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης μέρας των αγώνων, το ελαφρύ βοριαδάκι που έπνεε από το πρωί στο λιμάνι της Πάρου, επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του 1ου σκέλους των προκριματικών.

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε ο Βαγγέλης Χειμώνας με τη Rebuild Construction να κάνει 4 νίκες σε ισάριθμες ιστιοδρομίες. Χαρακτηριστικά οι 3 από τις 4 ομάδες που κέρδισε είναι αυτές που ανέβηκαν στο βάθρο στην Βουλιαγμένη, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου πρωταθλητή του θεσμού Παναγιώτη Μάντη. Ο Παναγιώτης Μάντης μαζί με τον Παύλο Καγιαλή, που επίσης τρέχει μαζί του στη Πάρο, έρχονται με φόρα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στο Σανταντερ της Ισπανίας, μόλις πριν μία εβδομάδα! Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική καθώς όλα θα κριθούν στις διασταυρώσεις των πρώτων 6 ομάδων κι όλοι αναμένουν να δουν την αντίδραση των πρωταθλητών το Σάββατο και την Κυριακή.

fb9df6f7-ed83-4810-8675-0ea8b93dc76d.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HELLENIC MATCH RACING TOUR

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται σε τρία στάδια με τη συμμετοχή κορυφαίων ιστιοπλόων. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής, το Hellenic Match Racing Tour, έχει αποκτήσει μια ισχυρή θέση στο χώρο του αθλήματος, με τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους να συναγωνίζονται μεταξύ τους για την ανάδειξη του μεγάλου πρωταθλητή. 

Το Match Race είναι ένας αγώνας «ένας εναντίον ενός» δημιουργώντας άμεσο και επιθετικό ανταγωνισμό στον οποίο ακόμα και οι συγκρούσεις είναι κάτι συνηθισμένο. Η γρήγορη λήψη αποφάσεων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομαδική συνεργασία και τη στρατηγική που ακολουθούν οι ομάδες, καθιστούν τον αγώνα συναρπαστικό για το θεατή. Οι αγώνες διεξάγονται σε κοντινή απόσταση από τη στεριά, επιτρέποντας σε όσους το παρακολουθούν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης, σε μερικές από τις πιο θεαματικές γωνιές της Ελλάδας. Τα στιγμιότυπα των αγώνων προβάλλονται από τα κορυφαία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Qatar Airways, η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, στην οποία πρόσφατα απονεμήθηκαν τα βραβεία World’s Best Business Class, Best Business Class Airline Lounge και Best Airline Staff για τη Μέση Ανατολή στα γνωστά World Airline Awards για το 2016 με στόλο 199 αεροσκαφών που ταξιδεύει σε πάνω από 150 business και leisure προορισμούς καθώς και η εταιρεία Istion Yachting, μια απο τις κορυφαίες εταιρείες στον ελλαδικό χώρο στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής, με στόλο που ξεπερνά τα 120 επαγγελματικά σκάφη.

Μεγάλος χορηγός στον τελικό στις 17 Σεπτεμβρίου είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails. 

Υποστηρικτές του τέταρτου Hellenic Match Racing Tour είναι η Salty Bag, η πρώτη εταιρεία upcycling στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, η οποία δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, ανακυκλώνοντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, η εταιρεία Promopark με τα πρωτοποριακά προϊόντα outdoor branding που διαθέτει, η SailMarine, με περισσότερα από 25 έτη στο χώρο των “ναυτιλιακών ειδών”, τα ρολόγια EDOX ως επίσημος χρονομέτρης, η σαμπάνια G.H.MUMM που προσφέρει τις σαμπάνιες των νικητών καθώς και μια ντελικάτη γευστική εμπειρία με champagne cocktails στα party στη Βουλιαγμένη και στον μεγάλο τελικό στο Μικρολίμανο. To Skipper ONDECK είναι το Official magazine του Hellenic Match Racing Tour 2017 και η One Zipper δημιουργεί την επίσημη πετσέτα.
 Τα σκάφη και τα πληρώματα ταξίδεψαν στο νησί της Πάρου με την BlueStar Ferries

Το Hellenic  Match  Racing  Tour είναι μια διοργάνωση της ICARUS Sports υπό την αιγίδα του Υπουργείου Tουρισμού και του ΕΟΤ. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας ICARUS Sports με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

09f9b5cb-8bbd-4f4d-b87a-9bc38741b3e5.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares