Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 00:45

Η ER-LAC Team μεγάλη νικήτρια στο Hellenic Match Racing Tour της Πάρου

Με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον δεύτερο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2017 στην Πάρο, που υποδέχθηκε τους ιστιοπλόους στον πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς.

Ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, ανατροπές και πολλές δυνατές μονομαχίες μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων. Μεγάλος νικητής ήταν ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC ο οποίος μετά από αρκετές συμμετοχές σε τελικό κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να ανέβει στην υψηλότερη θέση του βάθρου. Σε συνδυασμό και με την δεύτερη θέση στον αγώνα της Βουλιαγμένης πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην γενική κατάταξη και απειλεί με αξιώσεις την κυριαρχία της Nespresso VMG των Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η δυναμική ομάδα του Βαγγέλη Χειμώνα, Rebuild Construction και ακολούθησε η Νοrth Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου που κέρδισε στον μικρό τελικό με 3-1 την ομάδα του Παναγιώτη Καμπουρίδη, Sailingteam78 Beat. Μετά την χθεσινή μεγάλη έκπληξη και τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά, ο Παναγιώτης Μάντης με την Nespresso VMG κατέλαβε τελικά την 5η θέση στην Πάρο εξέλιξη που έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου.

Τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου οπού ο πρωταθλητής της χρονιάς θα κριθεί στην διαδικασία των playoffs οπού όλα μπορούν να ανατραπούν.  

Μεγάλοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares