Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 15:26

Ο Νίκος Κακλαμανάκης στα Κουφονήσια

kaklamanakis_sta_koufonisia

Στο πλαίσιο της διαδρομής Οκτώβριος 2011 - Διάπλους στο Αιγαίο - "Με τη δύναμη της Ελλάδας", ο Νίκος Κακλαμανάκης, επισκέφθηκε την Κυριακή, τα Κουφονήσια,

Ο δις Ολυμπιονίκης με την ιστιοσανίδα του, προερχόμενος από τη Δονούσα, έφθασε στις 15:55 στην παραλία Πορί, συνοδεία δυο φουσκωτών σκαφών, πραγματοποιώντας προγραμματισμένη στάση μισής ώρας. Στην παραλία τον υποδέχθηκαν θερμά, η αντιδήμαρχος Κατερίνα Συμιγδαλά, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Αντώνης Κωβαίος, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αναστασία Μαύρου και κάτοικοι του νησιού.

kaklamanakis_sta_koufonisia_1

Ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας, ανέβηκε πάλι στην ιστιοσανίδα του και έβαλε πλώρη να διαπλεύσει το Αιγαίο διανύοντας 320 ναυτικά μίλια σε δύο μέρες!

 


Ο 43χρονος πρωταθλητής, ξεκίνησε με το σκάφος του από την Άνδρο, στα νερά της οποίας τον πέταξε μωρό ο πατέρας του και τον βάφτισε ιστιοπλόο, πέρασε διαδοχικά από τη Μύκονο, από το ιερό νησί της Δήλου, από τη Δονούσα και έφτασε στα Κουφονήσια.

 


Ο Νίκος Κακλαμανάκης με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει και με εμφανή ευχάριστη διάθεση, ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη φιλική υποδοχή και αναχώρησε από το Κουφονήσι στις 16:30 με τη συνοδεία του για την επόμενη στάση, την Αμοργό.

Μετά τη Αμοργό, επόμενος σταθμός του στην Τήλο και φινάλε της θαλάσσιας διαδρομής στην Κάρπαθο.

 

Naxos News

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares