Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 10:37

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε από τη Σοφία ο Α.Σ. ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Ταεκβοντο διοργάνωσε με επιτυχία το SOFIA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT TAEKWONDO στην Σόφια στο στάδιο ‘’Festivalna’’Sportshallτο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάρτιου 2014.

Οι κατηγορίες  που διεξήχθησαν ήταν Παίδων-Κορασίδων ,Έφηβων-Νεανίδων & Ανδρών-Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμέτοχη είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 1000 αθλητές-τριες από 20 διάφορα κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντο ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ  συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Βουλγαρίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες.  2η  θέση η Παρουση Ευδοκία -30 κιλά, 3η  θέση ο Rini Seit -40 κιλά, 3η  θέση η Rini Ntempora -41κιλά και 3η θεση ο Σκιαθος  Βασίλης-73κιλά.

Με πρωτοβουλία του προπονητού κο. Μουγκό Λάμπρο η αποστολή ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί από την Αθήνα και συμμετείχαν αθλητές – τριες από Αθήνα, Πάρο, Μύκονο, Τήνο και ταξίδεψαν όλοι μαζί για την Σόφια. Ο επίσημος προπονητής του ταεκβοντο κος Μουγκός Λάμπρος συνόδευσε  ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 50 αθλητές – τριες και γονείς που παραβρεθήκαν στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών – τριων & με την σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή του συλλόγου κο. Μουγκό Λάμπρο έφερε τις διακρίσεις στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Σόφιας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές – τριες του Αθλητικού Συλλόγου ταεκβοντο Αιγαιας Πάρου που εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά το νησί μας την Πάρο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Σόφιας στην Βουλγαρία.

Ο Α..Σ.ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ πηρέ μέρος στους αγώνες SOFIA OPEN 22-23/3/201 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT στην Βουλγαρία με 3 αθλητές 1) RINI SEIT 2) RINI NTEPORA 3) ΣΚΙΑΘΟ ΒΑΣΙΛΗ. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με  900 Αθλητές από 15 κράτη και με πολλούς Συλλόγους. 

Η Αθλήτρια μας RINI NTEPORA  πηρέ την 2η θέση, ο RINI SEIT πηρέ την 5η θέση και ο Σκιαθος Βασίλης την 5η θέση μια ανάσα από τα μετάλλια.

Ο Α.Σ.ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ πηρέ την 14η θέση στην κατάταξη τον Συλλογών. Ο Πρόεδρος κ το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για το ήθος κ την προσπάθεια τους τον προπονητή Μουγκό Λάμπρο για την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνει στα παιδιά μας.

Ευχόμαστε να συνεχίσουν όλοι μαζί αυτή την δημιουργική ανοδική πορεία, μεταφέροντας σε όλους, ακόμα κ εκτός συνόρων, το πνεύμα του αθλητισμού!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares