Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 11:43

Ο υιός Βρούτσης στην εθνική Ελλάδας καράτε

  Από το 2012 οι ειδήσεις γύρω από τις αθλητικές δραστηριότητες του Βασίλη Βρούτση βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Από ένα τουρνουά στη Βέροια, όπου ο τότε υπουργός Εργασίας και Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης είχε «συλληφθεί» από τον τοπικό Τύπο να παρακολουθεί αγώνες καράτε. Τι σχέση είχε και έχει με το καράτε; Μα τόσο η κόρη του Νίκη όσο και ο μικρότερος γιός του Βασίλης ασχολούνται.

Και το κυριότερο είναι ότι διακρίνονται σε αγώνες. Η Νίκη βέβαια είχε περάσει και απ’ άλλα αθλήματα όπως η κολύμβηση και το τένις πριν βρει στο καράτε την ηρεμία της …. Και ο Βασίλης; Από μικρός στο καράτε. Και οι διακρίσεις δεν άρχισαν να έρθουν… Διακρίσεις σε επίπεδο εφήβων και νέων (1χρυσό, 2 ασημένια, 1 χάλκινο σε πανελλήνιο επίπεδο) και την Κυριακή με τη φανέλα της ΕΛΛ. ΙΑΠ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ έδωσε το παρών στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών και δη στο στάδιο της Πετρούπολης.

Και στην κατηγορία Kumite ΑΝΔΡΩΝ - 75Kgr δεν τα πήγε κι άσχημα… Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο αλλά πήρε μία θέση στην εθνική ομάδα της Ελλάδας ενόψει των υποχρεώσεων της σε διάφορες κατηγορίες…
Μεγάλος πρωταγωνιστής της κατηγορίας ο Μιχάλης Γιαννέλης που πήρε το χρυσό μετάλλιο κι από εκεί και πέρα στο βάθρο ανέβηκαν οι Μουτάφτσης και Νίκας όπως και ο Κοσμάς που μοιράστηκε με τον Νίκα το χάλκινο μετάλλιο.

Όσο για τον νεαρό Βρούτση; Στον ημιτελικό βρήκε απέναντί του τον περσινό κάτοχο του χρυσού μεταλλίου, τον Νίκο Κοσμά, η αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη 3-3 και λόγω κανονισμών, ο νεαρός Βρούτσης κατέλαβε την 4η θέση εξασφαλίζοντας έτσι την είσοδο του στην Εθνική Ελλάδας Καράτε.

Και όπως είναι λογικό η οικογένεια Βρούτση πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τις επιτυχίες των παιδιών καθότι τόσο η Νίκη όσο και ο Βασίλης είναι σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα και διακρίνονται κι εκεί… 

Πηγή: naxospress.gr

16142418_1204348392976675_417629989557064687_n.jpg

Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares