Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 13:18

Παγκόσμιος τίτλος με την παρουσία Ζαμπίδη στη Σαντορίνη

Από 1 με 6 Μαΐου η Σαντορίνη θα αποτελεί το κέντρο της Ευρώπης στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και του ρινγκ. 

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ "KICK" ΚΑΙ "BOXING" ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ.


Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας "ΔΑΠΠΟΣ" και με στόχο το "ευ αγωνίζεσθαι" θα αγωνιστούν σε δύο ρινγκ, σε συνολικά πέντε αγωνιστικά τερέν.

Οι χώρες που μέχρι στιγμές έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στην Σαντορίνη είναι οι Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Γερμανία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία, Αυστρία, Αρμενία, Ουγγαρία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αγγλία, Ιρλανδία και η Ελλάδα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία World Kickboxing Federation διαφημίζει εδώ και μήνες το σπουδαίο αυτό ευρωπαϊκό γεγονός, το ίδιο και η WKF Greece.

Αρωγός στην προετοιμασία να δεχτεί το νησί των Κυκλάδων αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδούς από όλη την Ευρώπη είναι ο συν διοργανωτής του θεσμού , το Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης διά του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριο Τζούρο, με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

Αιχμή του δόρατος για να υλοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό στην Σαντορίνη είναι ο τοπικός αθλητικός σύλλογος Karamolegkos Team με προπονητή τον κ. Αρτέμη Καραμολέγκο που κατάφερε με την στήριξη του κ. Γιώργου Περγιάλη επόπτη των αγώνων να φέρει τον θεσμό στο νησί των Κυκλάδων.

"Πόλεμος"  θα γίνει  στην βραδιά του Σαββάτου 6 Μαΐου "WKF Santorini Cup 3" να διεξάγονται οι τελικοί των κυριοτέρων κατηγοριών και να ξεχωρίζουν πέντε διεθνείς τίτλοι. Οι Έλληνες αθλητές ρίχνονται στην μάχη και θα τεθούν απέναντι σε ευρωπαίους αθλητές για πέντε διεθνείς τίτλους φιλοδοξόντας να "φορέσουν" στην μέση τους την ζώνη του πρωταθλητή. 

Συγκεκριμένα η 27χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης της IFMA στο αγώνισμα του Muay Thai από την Αθήνα Katia Tsovgan θα αγωνιστεί με την Τουρκάλα αθλήτρια Gul Yaramis, ο Καβαλιώτης αθλητής Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Γερμανό Alexander Stupen, η πατρινή αθλήτρια Κατερίνα Αμπντάλα θα αγωνιστεί με την αφρικανή πρωταθλήτρια από την Ουγκάντα Patricia Apolot, ενώ η μόλις 17 ετών Σαντορινιά Μαρία Δανέζη ασημένια και χάλκινη σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο παράλληλα,  αναμένεται να ενισχυθεί από το δικό της κοινό στο νησί της.

Αποκορύφωμα θα είναι ο αγώνας πυγμαχίας του πατρινού αήττητου εντός παιδιάς Μάριου Κόλλια με τον δυνατό Γεωργιανό Δαυίδ Κοτσιασβίλι στην πιό εντυπωσιακή κατηγορία κιλών αυτή της βαριάς. Ο αγώνας θα γραφτεί στο box record του ΣΕΠ Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας που προεδρεύει ο Ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να έχουν επίτημο καλεσμένο της βραδιάς  όπως και πέρσι τον θρύλο του Kick Boxing και 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλη Ζαμπίδη. 

hkjhkjkkhlj.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares