Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 01:12

5ος στη Σόφια με την Επίλεκτη Ομάδα ο Κοκολαντωνάκης

Μία σπουδαία διάκριση με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Διεθνές Τουρνουά ‘’ 8th HEREYA OPEN’’ πέτυχε με την Επίλεκτη Ομάδα Νοτίου Αιγαίου ο αθλητής του Α.Σ. TAE KWON DO Ερμούπολης Σύρου, Νίκος Κοκολαντωνάκης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του συλλόγου, αναφέρει:

O αθλητής του Α.Σ. TAE KWON DO Ερμούπολης Σύρου Κοκολαντωνάκης Νικόλαος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης TAE KWON DO Νοτίου Ελλάδος, η οποία έλαβε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά 8th HEREYA OPEN, που διεξήχθη στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας, αγωνίστηκε στην κατηγορία 2003 (61 κιλά – Μαύρη Ζώνη), στην οποία συμμετείχαν συνολικά 19 αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων και κατέλαβε την 5η θέση, με δύο νίκες, με μεγάλη διαφορά, και μία ήττα, στις λεπτομέρειες, στον τελευταίο του αγώνα, αποκτώντας έτσι για πρώτη φορά εμπειρία ως μέλος της επίλεκτης εθνικής ομάδας.

Επόμενος αγώνας του αθλητή μας θα είναι στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Δεκεμβρίου τ.ε. στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.400 αθλητών από 180 αθλητικά σωματεία, όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία 57-61 Παίδων Μαύρης Ζώνης και άνω.   

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για τη θέση που κατέλαβε και την προσπάθεια που κατέβαλε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία BLUE STAR FERRIES, η οποία συνεχίζει να μας στηρίζει με τις ευγενικές χορηγίες της, μέσω εκπτώσεων, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αθλητών και του προπονητή μας

Α.Σ. TAEKWONDO Ερμούπολης Σύρου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares