Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 18:25

Νέες επιτυχίες στη Χαλκίδα για τον Πανιώνιο Σαντορίνης

Την μία επιτυχία μετά την άλλη πετυχαίνει το τελευταίο διάστημα ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης, καθώς μετά την κλήση στην Εθνική του Γιώργου Ζήκα και τη νίκη του στο Τουμπάι, ήρθε η σειρά των αθλητών του να διακριθούν στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων της Χαλκίδας.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου:

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) για το 2018, το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων Ταε κβον ντο,  στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας.  Στη διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα από 23 έως 25 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν συνολικά 1405 αθλητές και αθλήτριες από 148 συλλόγους.

 Ο αθλητής μας Ζώτος Νίκος μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο .

Η αθλήτρια μας Ηλέκτρα Φρεντζα κατέκτησε την 5η θέση,  ενώ ο  μικρός μας αθλητής Κουλουριώτης Θεόφιλος, στην παρθενική του εμφάνιση, μετά απο 3 δυνατούς αγώνες κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα στους 32 της κατηγορίας του.

Ο σύλλογος μας θα ήθελε να συγχαρεί και τους μικρούς μας αθλητές, Κυπριάδη Ιάκωβο και Σιγάλα Νεκτάριο, για την αγωνιστική τους προσπάθεια σε αυτήν την πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες , τους γονείς των αθλητών που στέκονται κοντά στο σύλλογο, την προπονήτρια μας κ Τσουκνίδου Μαρία για την αδιάκοπη προσπάθεια να στέκεται πλάι στους αθλητές εντός και εκτός τερέν.

Τέλος ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για τις καινούργιες φόρμες των αθλητών: το καταστημα αθλητικών ειδών "alafouzos sport" και το pet shop "hara"

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares