Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 10:55

Στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου ο Ζήκας του Πανιώνιου Θήρας

Με την 5η θέση στην Ευρώπη και την 13η στον κόσμο στις αποσκευές του επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντο Εφήβων της Τυνησίας ο αθλητής του Πανιώνιου Σαντορίνης Γιώργος Ζήκας.

Το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου:

«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας Ζήκα Γεώργιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων που έλαβε χώρα στις 9-13 Απριλίου στην πόλη Χαμαμέτ της Τυνησίας.

Ο αθλητής μας κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Iσπανό πρωταθλητή χωρίς όμως να  μπορέσει να συνεχίσει καθώς την πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα ανέκοψε  ο Κινέζος πρωταθλητής (LEE, MENG-EN ). Ο LEE, MENG-EN κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των +78 kg, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω αθλητής, λίγες μέρες νωρίτερα στους προκριματικούς αγώνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες,  κατέκτησε επίσης την δεύτερη θέση καθιστώντας τον ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές.  

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδέας, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνίστηκε ο αθλητής μας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του και τον συνεχάρη που στάθηκε επάξια στην πρώτη  του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν 1000 αθλητές από 118 χώρες.

Μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο Ζήκας Γιώργος καταλαμβάνει την 5η  θέση στην Ευρώπη και την 13η θέση στον κόσμο στο raknig list .

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης στο σημείο αυτό, θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τον αθλητή όσο και τη δασκάλα κ. Τσουκνίδου Μαρία για την επιτυχία αυτή αλλά και να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο όπως και το Δ.Σ. Τελεφερίκ μαζί με τον πρόεδρο του κ. Κανακάρη Γ., για την έμπρακτη βοήθεια που παρείχαν στον αθλητή μας».

received_1016972555124913.jpg

received_1016971788458323.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares