Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 19:21

Στο "Joya Cup" η Naxos Fight Academy.

GIGHT ACADEMY STHN ATHINA

Η "Naxos Fight Academy Pasoulas Team" επεστρεψε την Κυριακη 21 Οκτωβριου απο την Αθηνα, οπου ειχαν συμμετασχει οι αθλητες της στην διοργανωση "Joya Cup".

PASOULAS ACADEMY SIMAOπως και στις προηγουμενες εμφανισεις των αθλητων της ετσι και τωρα επεστρεψε με μεταλλια και πολλες-πολλες εμπειριες, συνεχιζοντας την καλη παραδοση που εχει σε τετοιου ειδους αγωνες και δειχνοντας το καλο επιπεδο που βρισκονται οι αθλητες της σχολης.

Πιο συγκεκριμενα στα αποτελεσματα ειχαμε:

Ευκολη νικη του Γιαννη Τζιντι στον αγωνα του, οπως κ ο σταθης πολυκρετης οπου επικρετησε ευκολα παιρνοντας την νικη.

Η Αννα Τζιντι επαιξε ενα φοβερο αγωνα τον οποιο τελικα εχασε οχι στα σημεια, αλλα επειδη εδεινε δυνατα χτυπηματα στην συνομηλικη της αντιπαλο με αποτελεσμα να δεχτει παρατηρηση από τον διαιτητη.

Ο Λευτερης Φαντουδης στον πρωτο αγωνα που εδωσε επικρατησε του αντιπαλου του με ευκολια από τον πρωτο γυρο, με αποτελεσμα ο προπονητης του να διεκοψει τον αγωνα απο τον πρωτο γυρο.

Στην ο Λευτερης Φαντουδης, επαιξε σε "Ταταμι", οπου λογω των δυνατων χτυπηματων που απεφερε στον αντιπαλο πηρε ποινη, η οποια του στοιχησε τον αγωνα με μολις ενα σημειο.NAXOS Katsonis 200x100

Ο Νικος Σορωκος εκανε εναν δυνατο αγωνα, εχοντας απεναντι του ενα δυνατοτερο και βαρυτερο αντιπαλο, οπου μετα απο τρεις γυρους σκληρου αγωνα, τελικα εχασε στις λεπτομερειες.

Τελος ο Αρλι Χαριζαϊ επαιξε με εναν εμπειροτερο αντιπαλο, αλλα παρολα αυτα σταθηκε πολυ καλα πανω στο ring, με τον αγωνα να κρινετε τελικα στην εμπειρια την οποια διεθετε ο αντιπαλος. Ο Νεκταριος Μαργαριτης δεν αγωνιστηκε λογω σοβαρου τραυματισμου.

Η σχολη της Ναξου συνεχιζει τις προπονησεις με ολο και περισσοτερη συμμετοχη νεων αθλήτων, οι οποιοι απολαμβανουν την εκμαθηση πολεμικων τεχνων, μεσα σε μια από τις αρτιοτερες σχολες της Ελλαδος, που διαθετει δασκαλους, οι οποιοι εχουν συμμετοχες σε μεγαλες διοργανωσεις και τεραστια γνωση γυρω απο το αντικειμενο τους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares