Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 08:50

Πανέτοιμη η Φολέγανδρος για τους Folegandros Chora Races

Η πανέμορφη Φολέγανδρος είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους δρομείς για τους αγώνες Folegandros Chora Races, το Σάββατο στις 28 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές, η γυμνάστρια Ηλέκτρα Καρασαββίδου, η σχολική επιτροπή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου και οι εθελοντές έχουν υπερβεί εαυτούς ώστε να προσφέρουν αγώνες επιπέδου στους δρομείς οι οποίοι θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

Πρόκειται για τρεις αγώνες διαφορετικών διαδρομών, δυσκολίας και αποστάσεων.

Ο Extreme απόστασης 12 χιλιομέτρων ο οποίος ξεκινά από το λιμάνι, το Καραβοστάσι, ανεβαίνει τον ανηφορικό δρόμο μέχρι την Αγκάλη της Άνω Μεριάς και απο κει καταλήγει στη Χώρα.

Ο Light, απόστασης 4,3 χιλιομέτρων, ο οποίος ξεκινά από την Αγκάλη της Άνω Μεριάς και καταλήγει στη Χώρα και

Ο αγώνας 3,5 χιλιομέτρων για παιδιά δύο ηλικιακών κατηγοριών (9-12 και 13-16)

Ο Extreme και ο ligth έχουν ηλικιακές κατατάξεις (μέχρι 19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59 και άνω των 60). Για τους τρεις αγώνες προβλέπεται και ομαδική βαθμολογία καθώς ανα τρεις δρομείς μπορούν να συγκροτήσουν ομάδα και να διεκδικήσουν τη διάκριση και στην ομαδική κατάταξη.

Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και διπλώματα, ενώ διπλώματα συμμετοχής απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης θα δοθούν μετάλλια στους νικητές της γενικής κατηγορίας στους Άντρες και τις Γυναίκες.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες από τους:

Καρασαββίδου Ηλέκτρα : 6944 424167

Πάππα Δημήτρη : 6944 356695

στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.folegandroschoraraces.com

και στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares