Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 16:12

Αγώνες δρόμου Φολεγάνδρου 2015

To Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 στις 19:30, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Extreme 13 χλμ Γυναικών, Ανδρών.


Εκκίνηση: Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30.

Λεπτομέρειες: Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ο δρόμος ανεβαίνει προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζει ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη περιοχή του Ελεήμονα (Άνω Μεριά) και μετά επιστρέφει ακολουθώντας από την ίδια διαδρομή  κατεβαίνοντας περνάει από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας με τερματισμό στη πλατεία της Πούντας στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.

Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Light 4,7 χλμ.
Γυναικών, Ανδρών.
Εκκίνηση: περιοχή Ελεούσας, Άνω Μεριά 20:00.

Λεπτομέρειες: Ο αγώνας ξεκινάει από την περιοχή του Ελεήμονα στην Άνω Μεριά και κατεβαίνει ως  την χώρα όπου οι αθλητές αφού περάσουν από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας τερματίζουν στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα.

Παιδικός Αγώνας Δρόμου Φολεγάνδρου 1 χλμ
Αγοριών, Κοριτσιών.
Εκκίνηση: Πούντα, Χώρα 19.30

Λεπτομέρειες: Εκκίνηση από τη Πούντα γύρω-γύρω την Xώρα πέρασμα μέσα από το Καλντερίμι από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας τερματίζουνεκει απο όπου ξεκίνησαν, στην πλατεία της Πούντας. 


Εγγραφές: Στο site καθημερινά μπορείτε να  εγγραφείτε συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής. Επίσης στο Τουριστικό πρακτορείο στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα, καθημερινά για 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Το κόστος της συμμετοχής είναι 5€ και καταβάλλετε πριν την έναρξη των αγώνων στην γραμματεία στην Πούντα. Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν. Ολοι οι συμμετέχοντες  αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Τελετή Απονομής:
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους.

Όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων βρίσκονται στην προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares