Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 08:18

Ξεκινούν τα Δήλεια στη Μύκονο

Με συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητές από 14 σωματεία της Ελλάδας, και αθλητές που εκπροσωπούν τα νησιά τους, τη Φολέγανδρο και τη Σύρο, ξεκινούν το απόγευμα στις τέσσερις τα Δήλεια 2015 στο στάδιο της Μυκόνου.

Οι πολυπληθέστερες αποστολές είναι οι ομάδες του Πανελληνίου Γ.Σ., του ΓΑΣ Χολαργού και του ΑΟ Φιλοθέης ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση των αθλητών των δύο νέων συλλόγων της Τήνου, του Ποσειδώνα και του Αίαντα.

Τα Δήλεια 2015 διεξάγονται με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη και του αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού και έπαρχου Μυκόνου κ. Στέλιου Μπρίγγου, ενώ ενεργή είναι από το 2014 η συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου.

Η μεγάλη συμμετοχή αποτελεί το εχέγγυο του υψηλού επιπέδου συναγωνισμού και των καλών επιδόσεων στις αρχές της νέας σεζόν για το στίβο. Επιπροσθέτως η συμμετοχή και των δέκα συλλόγων των Κυκλάδων στους αγώνες πιστοποιεί την άνοιξη του κυκλαδίτικου στίβου ο οποίος το προσεχές διάστημα θα αποκτήσει και νέα μέλη.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares