Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 14:52

Επιβλητική παρουσία του Πανναξιακού στον Άγιο Κοσμά

Με πολλά νέα πρόσωπα και πολλές επιτυχίες εμφανίστηκε ο Πανναξιακός στην ημερίδα στίβου που έγινε το Σαββατοκύριακο 15-15/1 στον Άγιο Κοσμά.

Οι Καβαλιέρου, Ανέστη και Καραλίδης, σημείωσαν μοναδικές επιδόσεις και επιβεβαίωσαν ότι ο Πανναξιακός διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα που της ανήκει το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους αθλητές στίβου Καβαλιέρου Μαρία,Ανέστη Ελίνα και Καραλίδη Γιώργο οι οποίοι στην πρώτη ημερίδα στίβου που έγινε στον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ,για το 2017 και συγκεκριμένα το Σάββατο 14/01/2017,εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους και διακρίθηκαν ιδιαίτερα  

Ειδικότερα η Καβαλιέρου Μαρία πρώτευσε  στο μήκος παγκορασίδων Α με επίδοση 5.28μ, στα 60μ εμπόδια επίδοση 9.22(καλύτερη επίδοση για τη νέα χρονιά)και στο μήκος κορασίδων με επίδοση 5.53μ.

Η Ελίνα Ανέστη ήρθε δεύτερη στα 60μ παγκορασίδων α με επίδοση 8.03 και ο Καραλίδης Γιώργος ήρθε δεύτερος στα 150μ παίδων.

Επίσης το τμήμα στίβου του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την Ε.Α.Σ Νάξου για την χορηγία που απέδωσε στην αθλήτρια Καβαλιέρου Μαρία αλλα και τους χορηγούς της ομάδας στίβου οι οποίοι συνδράμουν  αποφασιστικά στις επιτυχίες.

Τέλος ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού που είναι πάντα 

Νέα πρόσωπα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός έχει προχωρήσει σε πολύ σημαντικές μεταγραφές, καθώς έχει αποκτήσει τη πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 100μ και 200μ και μέλους της Εθνικής Ελλάδας Μαρίας Δελημπασάκη

Την 3η στην ηλικία της στην Ελλάδα, σπρίντερ, Ελίνα Ανέστη (2002), τον Γιώργο Καραλίδη του Πανιωνίου που ως παίδας κατέχει από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα, όπως επίσης και τη Γεωργαλά που είναι από τις κορυφαίες στα 200 και τα 400 μέτρα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares