Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 23:24

Δημιουργία τμήματος στίβου στην Αμοργό

Με κεντρικό εισηγητή τον τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Πέτρο Σιδερή, ο ΑΠΝΟ Αμοργού διοργανώνει εκδήλωση με στόχο τη δημιουργία τμήματος στίβου.

Το σχετικό δελτίο τύπου

Πρόσκληση από τον ΑΝΠΟ στην εκδήλωση «Δημιουργία τμήματος στίβου στην Αμοργό»

Ο Αθλητικός Ναυτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αμοργού σας καλεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου2017 και ώρα 18.30μμ., σε εκδήλωση που θα λάβει χώρο στο Πνευματικό Κέντρο Καταπόλων με τίτλο : «Δημιουργία τμήματος στίβου στην Αμοργό».

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Πέτρος Σιδερής.

Ήδη η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων έχει διοργανώσει, με απόλυτη επιτυχία αγώνες επίδειξης των αθλημάτων του στίβου στα παιδιά της Α/θμιας Εκπαίδευσης στο νησί μας.

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κ. Π. Σιδερή εκπρόσωπου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, του Δημάρχου Αμοργού κ. Ν. Φωστιέρη, του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Ε. Καραϊσκου και του γυμναστή κ. Γ. Οικονομίδη έθεσε ως προοπτική την ανάπτυξη του στίβου στην Αμοργό και την παράλληλη δημιουργία αθλητικών υποδομών.

Η συνάντηση εκπροσώπων του ΑΝΠΟΑ με το κ. Π. Σιδερή είχε ως αποτέλεσμα να βάλουμε ως σωματείο στόχο και την δημιουργία τμήματος στίβου.

Παρά του ότι ο ΑΝΠΟΑ έχει δύο αθλητικές ομάδες Β εθνικής στο άθλημα του πινκ-πονγκ βασικό μέλημα μας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων, έτσι ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό οι διαμένοντες στο νησί μας και κυρίως τα παιδιά .

Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας κρίνεται αναγκαία, έτσι ώστε από κοινού να στηρίξουμε το αθλητικό μέλλον του τόπου μας και κυρίως την δημιουργική δραστηριότητα των παιδιών μας με τον αθλητισμό ,συμβάλλοντας ουσιαστικά στην σωματική και ψυχική τους υγεία.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΠΟΑ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares