Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 23:05

Με 51 αθλητές και πολλές επιτυχίες στα ''Σεϊντάνεια'' ο Ναξιακός

Με τη συμμετοχή 51 νεαρών αθλητών ο Ναξιακός έλαβε μέρος στα «Σεϊντάνεια» που πραγματοποιήθηκαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου με διοργανωτή τον Πανναξιακό.

Το ''στιβικό'' σωματείο της Νάξου, συνεχίζει τη καλή δουλειά που κάνει στις μικρές ηλικίες αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα στα αθλήματα του στίβου.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου μας την Κυριακή 26 Μαρτίου σε αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Πανναξιακός ΑΟ εις μνήμη φίλου της ομάδας τους με ονομασία ΣΕΙΝΤΆΝΪΑ 2017.

Στους αγώνες πήραν μέρος εκτός από το σωματείο μας και ο Ήφαιστος Θήρας με αποστολή 24 ατόμων όλων των κατηγοριών.

Ο Ναξιακός ΓΣ έλαβε μέρος στους αγώνες με 51 αθλητές όπου για πολλούς απο αυτούς ήταν πρώτη φορά συμμετοχή τους σε αγώνες.

Η μετάβαση αρκετών παιδιών απο το φυτώριο στην αγωνιστική ομάδα άφησε ευχαριστημένο και δικαίωσε τον προπονητή τους κ Σιδερή Πέτρο δείχνοντας έτσι ότι ο μακροχρόνιος προγραμματισμός που έχει γίνει σε συνεργασία με το ΔΣ έχει θέσει σοβαρές βάσεις για το μέλλον.

Ο απολογισμός της ομάδας μας ήταν 11 χρυσά 15 αργυρά και 8 χάλκινα μετάλλια απο τα οποία τα πιο πολλά τα έλαβαν παιδιά της ακαδημίας μικρότερης ηλικίας.

Αν υπολογίσουμε και την συνολική εικόνα των αγώνων ο Ναξιακός ΓΣ κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στα σωματεία του Πανναξιακού, ΑΜΣ Φιλωτίου και Ηφαίστου Θήρας.

Το ΔΣ και ο προπονητής της ομάδας μας νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει πρώτα τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν κοντά μας και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και έπειτα όλους αυτούς τους μικρούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που παρόλο τις δυσκολίες έδειξαν ότι αθλητής είναι αυτός που προσπαθεί και σέβεται τον συναθλητή του.

Ναξιακός Γ.Σ.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares