Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 19:55

Πολύ καλή η παρουσία του ΑΟ Πάρου στους Διασυλλογικούς

Με επιτυχία διεξήχθησαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας οι Διασυλλογικοί Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β' και Αναπτυξιακοί Αγώνες στίβου!

Το επίπεδο ήταν ψηλό για τις ηλικίες με πολύ καλές επιδόσεις από τους αθλητές και των τριών νησιών, γεγονός που δείχνει και στις μικρές κατηγορίες την καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων και στις μικρές κατηγορίες!

Τα "μικρά" του Α.Ο. Πάρου τα πήγαν περίφημα!!!

Στις παγκορασίδες και Παμπαίδες Β':
Η Σελιμάι Ήρα κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια!!! Στα αγωνίσματα του μήκους (4.52), στα 60 μ. (8.42) και στην σφαιροβολία (8.36), που τις χάρισαν και το 4ο χρυσό στο τρίαθλο!!!

Ο Πετρόπουλος Λυκούργος με 2 ασημένια μετάλλια ήταν 2ος στα 1.000 μ. (3.43) και 2ος στο τρίαθλο με 1000 μέτρα!!!

Ο Κωνσταντίνος Ακάλεστος 2 ασημένια μετάλλια, ένα στα 60 μέτρα με χρόνο 8.90 ( 8.89 ο πρώτος σε άλλη σειρά!) και δεύτερος στο τρίαθλο με 60 μ.

Στους Αναπτυξιακούς Αγώνες της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Μίνι τα "μικρά" μας τα πήγαν εξαιρετικά!
1ος στο μπαλάκι ο Γιάννης Σαρρής!
1η στο άλμα εις μήκος η Εμμανουέλα Βλάκα!
1η 2η και 3η θέση στα 50 μ. ο Δημήτρης Μπαρμπαρής, Ο Μιχάλης Σκιαδάς και ο Γρηγόρης Καρπάθιος
2η θέση στα 50 μέτρων η Μαρία Σιφναίου και στο ίδιο αγώνισμα 3η η μικρότερή μας αθλήτρια Ελένη Μαυρομάτη (η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου μας!!)
1η, 2η και 3η στο μπαλάκι αντίστοιχα Η Φαίδρα Γκίνη, η Λιρίκα Νίνκα και η Μιχαέλλα Μελανίτη
3ος Λευτέρης Σκαραμαγκάς στο μπαλάκι

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε όλα τα αγωνίσματα έγιναν καλές επιδόσεις για την ηλικία των παιδιών και οι μικροί αθλητές αφήνουν υποσχέσεις για την συνεχόμενη άνοδο του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες, που φαίνεται ήδη στις μεγαλύτερες κατηγορίες!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όλων των σωματείων για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους και που αγωνίστηκαν με ήθος και έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο στίβος στις Κυκλάδες μας ενώνει! 
Συγχαρητήρια στους προπονητές των παιδιών και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία ώστε να φέρουμε εις πέρας και αυτούς τους αγώνες με επιτυχία!

Μπορεί οι αγώνες στις Κυκλάδες να τελείωσαν... εμείς όμως συνεχίζουμε προπονήσεις, γιατί έχουμε μπροστά μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄ τον Ιούλιο στη Χαλκίδα, αλλά επίσης στον στίβο οι αθλητές συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους (με ένα διάλειμμα το καλοκαίρι) αναπτύσσοντας βασικές ικανότητες και την τεχνική τους. Γιατί στον κλασικό αθλητισμό οι επιδόσεις και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την συστηματική προπόνηση!
Ραντεβού λοιπόν ... στο γήπεδο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares