Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 10:55

Με 5 αθλητές στη Χαλκίδα ο ΑΟ Πάρου

Κάθε χρόνο και πιο αναβαθμισμένο παρουσιάζεται το τμήμα στίβου του ΑΟ Πάρου, που έχει αδιάλειπτη συμμετοχή σε πολλούς αγώνες, με τον τελευταίο από αυτούς να είναι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' που θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Χαλκίδας στις 15-16 Ιουλίου.

Εκεί ο ΑΟ Πάρου θα λάβει μέρος με 5 αθλητές, πράγμα που έκανε γνωστό με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Φέτος ο σύλλογός μας κατεβαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' με 5 αθλητές!! Πέρυσι στους αντίστοιχους αγώνες είχαν συμμετάσχει 2 αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο της Χαλκίδας στις 15-16 Ιουλίου! 

Οι αθλητές μας θα πάρουν μέρος στα εξής αγωνίσματα, στο άλμα εις ύψος ο Νασκιντασβίλι Θέμης, στα 150 μ. η Καλακώνα Βασιλική, στα 80 μ. με εμπόδια η Τσαντουλή Ζαχαρούλα, στο άλμα εις μήκος η Τζίνι Σερένα και η σκυτάλη παγκορασίδων με τις παραπάνω αθλήτριες με τέταρτη την Σελιμάι Σεζίρα, που αν και μικρότερη ένα χρόνο έχει δικαίωμα να συμμετέχει στη σκυταλοδρομία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Στόχος είναι τα ατομικά ρεκόρ ή επιδόσεις κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ, που σε κάποιες περιπτώσεις θα σημαίνει και συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος! Σε κάθε περίπτωση οι αθλητές μας καθώς έχουν στα πόδια τους μόλις ένα και κάποιοι δύο χρόνια το πολύ προπονήσεις, αποκτούν εμπειρίες που θα είναι πολύτιμες στο μέλλον. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά μας, στη συμμετοχή τους στους κορυφαίους αγώνες για την κατηγορία τους!!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares