Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:55

Δύο Αργυρά ο Χρήστος Ντούλας, χάλκινο ο Καραγιάννης, 4ος ο Ναουμένκο

Απόλυτα επιτυχημένη η εμφάνιση των αθλητών του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α το οποίο διεξήχθη στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο.

Ο Χρήστος Ντούλας, ο Μηλιός αθλητής του Περικλή Καβαλιέρου επιβεβαίωσε την φετινή του ανοδική πορεία με δύο αργυρά μετάλλια, στα 100 μέτρα με εμπόδια (14.77) και με 13.09 (ατομικό ρεκόρ) στο τριπλούν. Ο Χρήστος δούλεψε με συνέπεια τον χειμώνα και οι εμφανίσεις του σε όλους τους αγώνες της σεζόν προμήνυαν κάτι καλό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Καραγιάννης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 600 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ (1.28.36). Σε μια κούρσα σε έντονο συναγωνισμό, πολλά σπρωξίματα και συνεχείς ανακατατάξεις ο Μιχάλης ανταγωνίστηκε επί ίσοις όροις τους αντιπάλους του και βρέθηκε στην 3η θέση σε ένα αγώνισμα στο οποίο έκανε μόλις την δεύτερη επίσημη κούρσα.

Ο Μιχάλης Καραγιάννης ξεκίνησε από τις ακαδημιες του ΑΟΜυκόνου και μέχρι τα 13 του ήταν καλός αθλητής των σπριντ, τα δύο τελευταία χρόνια ο προπονητής του, ο Πέτρος Δημητσάντος επισημαίνοντας ορισμένα στοιχεία του αθλητή τον ανέβασε σε μεγαλύτερες αποστάσεις και δικαιώθηκε

Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο έχασε το μετάλλιο για 14 εκατοστά, καθώς ήρθε 4ος με 13.60 και ο τρίτος αθλητής είχε ρίξει 13.74, επίδοση που ήταν στις δυνατότητες του Βλαντιμίρ καθώς στον πρωινό προκριματικό είχε περάσει με 13.78.

Ο Βλαντιμίρ αγωνίστηκε και στον προκριματικό της δισκοβολίας όπου όμως με 33.62 - πολύ μακρυά από το ατομικό του ρεκόρ, 41.25 - έμεινε εκτός τελικού για μια μόνο θέση καθώς κατέκτησε την 13η θέση.

Ο ρίπτης του ΑΟΜυκόνου αγωνίστηκε χωρίς να έχει κάνει βάρη όλη τη χρονιά καθώς ο σύλλογος δεν διαθέτει κλειστή αίθουσα, αν και διαθέτει εξαιρετικό εξοπλισμό που παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Εκτός τελικού, στην 13η θέση έμεινε και ο Λευτέρης Μάτζαρης ο οποίος στο μήκος σημείωσε 5.64, ισοβάθμησε με τον 12ο αθλητή και η πρόκριση κριθηκε στο 2ο καλύτερο άλμα. Τα άλματα του Λευτέρη ήταν εξαιρετικά, αλλά το πάτημα του ήταν σε όλα πολύ πίσω από την βαλβίδα.

Η εκπρόσωπος μας στα κορίτσια, η Κατερίνα Χανιώτη σημείωσε στον τελικό των 1.000 μέτρων 3.31.81, μια επίδοση μέτρια για τις δυνατότητες της.

ΑΟ Μυκόνου

dzgszgsd.jpg

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares