Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 20:57

Δυναμική παρουσία του Αίαντα Τήνου σε Μύκονο και Αθήνα

Ήρθε η ώρα για τους πρώτους διασυλλογικούς αγώνες ανάπτυξης "ΜΙΝΙ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β"

Οι μικροί του " ΓΣ ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ" , αναχωρούν το Σάββατο, 17 Μαρτίου για το γειτονικό νησί της Μυκόνου. Εκεί, μαζί με τους αντίστοιχους αθλητές του Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ και του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, θα κυνηγήσουν το όνειρο του μεταλλίου και του καλύτερου τους εαυτού.

Συμμετοχή ρεκόρ για το σωματείο του νησιού μας, καθώς η αποστολή απαρτίζεται από συνολικά 34 αθλητές. 5 στην κατηγόρια ΠΠ Β, και 29 στην κατηγορία ΜΙΝΙ.Απροκάλυπτη αισιοδοξία από το προπονητικό team του Συλλόγου, για μια πολυ δυναμική επερχόμενη εμφάνιση, ακόμα και απο τους πολύ πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές , που το Σάββατο παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός" επι των Κυκλαδίτικων στιβικων δρώμενων.

Στην αποστολή και αρκετοί πιο μεγάλοι και έμπειροι αθλητές που την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα αγωνιστούν στον τιμητικό αγώνα δρόμου "ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Μυκόνου.

Ακόμη 2 αθλητές του " ΓΣ ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ " και πιο συγκεκριμένα η Αρμακόλα Γεωργία και Μαρκουίζος Γιώργος θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τα 3χλμ του Αυθεντικού Ημιμαραθώνιου όπου θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί, 18 Μαρτίου!

Αίαντας Τήνου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares