Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 18:24

Έξι χρυσά για τον Πανναξιακό στο Διασυλλογικό στην Άνδρο.

Με απόλυτη επιτυχία, 6 χρυσά και ολοκληρωτική επικράτηση στέφθηκε η συμμετοχή των νεαρών Μηλιών αθλητριών Κέλλυς Λιβανίου, Πηνελόπης Τουρλάκη, Μαρίας Μάλλη και Ασημίνας Βαμβούνη στους αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κυκλάδων Κ-15 στην Άνδρο το Σάββατο 14/4/18. Οι παραπάνω αθλήτριες γυμνάζονται στην Μήλο αλλά ανήκουν στην δύναμη του Πανναξιακού.

Η εμφάνιση και οι επιδόσεις των παραπάνω αθλητριών απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο Μηλέικος στίβος έχει πολύ μέλλον και ότι οι αθλητές του νησιού έχουν ξεφύγει από το στενό Κυκλαδίτικο επίπεδο με στόχους διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η φετινή αποκάλυψη στους δρόμους αντοχής η 13χρονη Κέλλυ Λιβανίου η Κυκλαδίτισα “Dibaba” με χρόνο 3,21’’ κέρδισε με μεγάλη ευκολία (αν και ανήκει σε μικρότερη κατηγορία) τα 1000μ. Η επίδοση της είναι πολύ καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά η Μηλιά αθλήτρια λόγω ηλικίας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει γιατί είναι μικρότερη από τις προβλεπόμενες ηλικίες.

Η 14χρονη Πηνελόπη Τουρλάκη (δυο φορές πρωταθλήτρια Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων) κέρδισε τα 300μ με την σπουδαία επίδοση 44,30. Η Πηνελόπη στοχεύει σε διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού οι επιδόσεις της δικαιολογούν τον παραπάνω στόχο. Επίσης η αθλήτρια μας κέρδισε και το χρυσό με την ομάδα σκυταλοδρομίας του Πανναξιακου στα 4 χ 300μ.

Η 14χρονη Μαρία Μάλλη συνέχισε την Μηλέικη κυριαρχία στα 80μ με εμπόδια και στο άλμα σε μήκος για 4η συνεχή χρονιά. Απίστευτη παράδοση, στα 80μ με εμπόδια κέρδισε με επίδοση 13,08 που αποτελεί και όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , ενώ στο άλμα σε μήκος επικράτησε με την πολύ καλή επίδοση 4,μ και 80εκ.

Η 14χρονη Ασημίνα Βαμβούνη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί του αγωνίσματος στα 600μ και με πολύ ωραία κούρσα τακτικής κέρδισε το χρυσό με χρόνο 1,57. Επίσης η Ασημίνα κέρδισε και το χρυσό με την ομάδα σκυταλοδρομίας του Πανναξιακου στα 4 χ 300μ.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι το επίπεδο και το μέλλον του Μηλέικου στίβου προμηνύεται πολύ ελπιδοφόρο. Πίσω από τις πρωταθλήτριες Ελλάδος Μαρία Καβαλιέρου , Ιωάννα Μάλλη που ανήκουν και στα κλιμάκια της προεθνικής Ελλάδος Κ-18 αλλά και τον πρωταθλητή του τριπλούν Χρήστο Ντούλα ακολουθεί μια ακόμη σπουδαιότερη φουρνιά που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares