Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 16:24

Εξαιρετικές επιδόσεις στην Πάρο (το ευχαριστώ του ΑΟ Πάρου)

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 6 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η Β' φάση για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλων κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β' (2005 - 2006).

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο 4ος κατά σειρά Αναπτυξιακός Αγώνας για την κατηγορία Μίνι 2007-2010.

Περίπου 60 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Α.Ο. Πάρου, Ναξιακού και Πανναξιακού πήραν μέρος και αγωνίστηκαν με κερκίδες γεμάτες γονείς από όλα τα Σωματεία, καθώς πολλοί γονείς συνόδεψαν τα παιδιά τους από τη Νάξο και οι γονείς των δικών μας αθλητών έδωσαν το παρόν σε αυτή την διοργάνωση! Οι θεατές και είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να συναγωνίζονται σε 26 αγωνίσματα!!

Από πλευράς Α.Ο. Πάρου οι αθλητές μας και αθλήτριές μας κατέκτησαν 30 μετάλλια, 5 χρυσά, 12 ασημένια και 13 χάκλινα σε όλες τις κατηγορίες, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια.

Από όλα τα σωματεία είδαμε εξαιρετικές επιδόσεις, για την ηλικία των παιδιών, που μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον του Κυκλαδίτικου στίβου. Μα αυτό που έμεινε σαν απόηχος ήταν η χαρά και ο ενθουσιασμός των μικρών παιδιών κατά την διάρκεια των αγώνων!!
Η χαρά μας ως οικοδεσπότες πολλαπλή, όχι μόνο για την διοργάνωση αγώνων στο νησί μας, μα και για τις διακρίσεις των αθλητών μας και για την χαρά που είδαμε αποτυπωμένη στα πρόσωπα των φιλοξενούμενών μας, μικρών και μεγάλων!

Εδώ θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών/τριων της Ακαδημίας μας που έφεραν σπιτικά εδέσματα και στο τέλος των αγώνων στήθηκε ένας πλούσιος μπουφές για αθλητές, συνοδούς και γονείς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην έφορό μας Μαρουσό Μπαρμπαρή Marouso Barbari που εκτός από την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει εθελοντικά στο τμήμα στίβου καθημερινά, έκανε χορηγία και τα νερά των αθλητών!

Πίσω από έναν αγώνα όμως κρύβονται και άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθούν. Ευχαριστούμε θερμά τους Τάκης Αποστολόπουλος, Γεωργία Σπανοπούλου, Στέλλα Τσιγώνια, Μαριέτα Καρανικόλα, Μελίνα Μπαρμπαρή καθώς και τους αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος, που δημιούργησαν μια δυνατή εθελοντική ομάδα για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων στο νησί μας!!

Ευχαριστούμε την πρόεδρό μας Μαρία Κουτσονικολή, που είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του τμήματος στίβου και ήταν δίπλα μας αυτό το όμορφο αγωνιστικό απόγευμα στην έδρα μας!

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των ομάδων για την αγωνιστικότητά τους, το ήθος τους και τις επιδόσεις τους, που απόλαυσαν με την καρδιά τους την συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες! Και δεν σας κρύβουμε ότι αυτό που μας έκανε χαρούμενους ήταν αυτό, που εμείς οι στιβικοί των Κυκλάδων γνωρίζουμε καλά και το μεταλαμπαδεύουμε σε κάθε νέα "φουρνιά" , το είδαμε να ξεδιπλώνεται αβίαστα μπροστά μας ...

Νέες φιλίες ξεκίνησαν δειλά δειλά, νέες γνωριμίες και για τους λίγο μεγαλύτερους αθλητές η χαρά του ανταμώματος με παιδιά που έχουν γνωρίσει σε άλλους αγώνες!!

Το μέλλον του Κυκλαδίτικου στίβου ενωμένο ... και μόνον έτσι θα μπορούσε να είναι!

ΑΟ Πάρου (Κλασικός αθλητισμός)

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares