Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 12:35

H διοίκηση της Η’ Περιφέρειας ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο τον Σπύρο Μουζακίτη

Το  διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Αντισφαίρισης της Η’ Περιφέρειας» κατά τη συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει τον πρώτο πρόεδρο της Ένωσης Σπύρο Μουζακίτη επίτιμο πρόεδρο και να του απονείμει αναμνηστική πλακέτα.

Μία διάκριση – αναγνώριση για τον κ. Μουζακίτη πέρα για πέρα δίκαιη αφού έχει προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό και στον άθλημα της αντισφαίρισης. Η διοίκηση της Η’ Περιφέρειας αναγνώρισε όλα όσα έχει προσφέρει ως πρόεδρός της και με μία ομόφωνη απόφαση ανακήρυξε τον κ. Μουζακίτη επίτιμο πρόεδρό της. Μην ξεχνάμε πως κατά την προεδρία του ο Συριανός παράγοντας έχει φέρει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και από την Σύρο έχει περάσει η αφρόκρεμα του τένις. 

Στην Η’ Ένωση Τένις υπάγονται οι όμιλοι Αντισφαίρισης: Αθηνών, Φιλοθέης, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Πόρτο Ράφτη, Μαραθώνα, Βριλησσίων, Βάρης, Σύρου, Πάρου, Νάξου Χίου κι άλλες, αφού στην Ένωση υπάρχουν 42 συνολικά σύλλογοι. Είναι τέλος, η πολυπληθέστερη Ένωση της Ελλάδας με τους καλύτερους αθλητές τένις, από όπου και έχουν διακριθεί τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης της Η΄ Περιφέρειας Ευάγγελος Πετρόχειλος κατά την ετήσια Εκδήλωση της Ένωσης μίλησε για την απόφαση της Ένωσης να ανακηρύξει τον Σπύρο Μουζακίτη επίτιμο πρόεδρο. «Πριν από 19 χρόνια, στις 31 Μαΐου 1998 μία παρέα γονείς αθλητών, με πολύ αγάπη για το τένις, μαζεύτηκαν στον όμιλο του Μαραθώνα και υπέγραψαν την ιδρυτική πράξη για την δημιουργία της Η’ Ένωσης. Αρχικά δώδεκα μέλη. Γρήγορα έγιναν 20, 25, 30 και σήμερα είναι 42. Η Ένωση μας από την αρχή πάντα πρωτοστατούσε σε διοργανώσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Σε επίπεδο αθλητών juniors ήταν και είναι μέχρι σήμερα, πρώτη σε συμμετοχές. Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, ευτύχησε να επιλέξει ως πρόεδρο ένα άτομο, το οποίο συνετέλεσε ουσιαστικά στην εξέλιξη της Ένωσης, ώστε να καταστεί αυτή πρώτη μεταξύ των υπολοίπων. Το νησί της όμορφης Σύρου, όπου το άτομο αυτό ήταν πρόεδρος στον τοπικό όμιλο, είχε ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστό και για το τένις. Εκεί διοργανώθηκε το 1ο επαγγελματικό τουρνουά τένις. Το περίφημο διεθνές τουρνουά Open Αιγαίου, έβαλε τη Σύρο στον παγκόσμιο τενιστικό χάρτη. Ένα τουρνουά με παρουσίες αθλητών ακόμα και από τη Νότια Αμερική. Πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης, πέρασαν από αυτό το τουρνουά. Σαν πρόεδρος της Η’ Ένωσης συνετέλεσε όσο κανείς άλλος, στην εδραίωση της εμπιστοσύνης των ομίλων στην Ένωση και στη συνοχή των μελών.

Όλοι μας μάθαμε αρκετά από αυτόν, τα οποία και καταθέτουμε σήμερα στην λειτουργία της Ένωσης μας. Από το έτος 2000 ανέλαβε την έκδοση τριμηνιαίας εφημερίδας, μοναδική μεταξύ των ενώσεων η οποία ήταν αποκλειστικό του δημιούργημα τόσο συγγραφικά όσο και οικονομικά καλύπτοντας το κόστος με χορηγίες. Όλα γενικά τα τουρνουά που διοργάνωσε ήταν ονομαστά και με πλήρη φιλοξενία όλων των αθλητών.

Όλοι όσοι συμμετείχαν, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Οι παλαιότεροι θα έχουν καταλάβει ότι μιλάω για τον Σπύρο Μουζακίτη. Έναν άνθρωπο που πάντα τον διέκρινε η σεμνότητα, το ήθος και η αγάπη για το τένις. Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, στη συνεδρίαση της 3-1-2017 αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει αυτόν Επίτιμο πρόεδρο της Ένωσής μας, σε ελάχιστη αναγνώριση όσων έχει κάνει γι’ αυτήν και να του απονείμει αναμνηστική πλακέτα και δίπλωμα.

Moyzakitis_1.jpg

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares