Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 23:09

Περιάλης: Πρόκληση για μένα η Γ΄Εθνική [goal-video]

Ο Γιώργος Περιάλης ήταν μέσα στα πρώτα ονόματα που ανανέωσαν στον Πανθηραϊκό, κερδίζοντας με το σπαθί του την ''ψήφο'' εμπιστοσύνης της διοίκησης, αλλά και του προπονητή του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος γνώριζε καλά το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Τα 11 γκολ της περσινής περιόδου, σίγουρα αποτελούν θετικό ρεκόρ για έναν παίκτη που είναι περισσότερο δημιουργικός, αλλά με σαφέστατη έφεση στο σκοράρισμα. Δυνατά του σημεία επίσης είναι ο ήπιος χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός που διαθέτει.
Εμείς βρήκαμε τον Γιώργο Περιάλη, που εκπροσωπεί με περηφάνια το νησί του την Τήνο στη Γ΄Εθνική φορώντας τη φανέλα του Πανθηραϊκού και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την μεταγραφή του.
Άλλωστε, ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο σάιτ μας κατά την διάρκεια της απονομής του τίτλου είχε δηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Πανθηραϊκό.
PERIALIS ORTHIAΠάμε να δούμε τι μας είπε: ''Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα στον Πανθηραϊκό. Είναι ένα πολύ υγιές σωματείο, με πολύ όρεξη και σίγουρα με χαροποιεί πολύ που θα βρίσκομαι και φέτος σε αυτή την οικογένεια. Για μένα είναι και μία νέα πρόκληση που θα αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική κατηγορία... έχω πολλά να κερδίσω''.
Τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά; ''Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο το χρόνο, το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα και η όρεξη που υπήρχε από την αρχή''.
Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελες να ευχαριστήσεις στον έναν χρόνο παραμονής σου στην ομάδα; ''Όλους τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού θα ήθελα να ευχαριστήσω Την διοίκηση που ήταν πάντοτε δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν, τους συμπαίκτες μου που προσπάθησαν πάρα πολύ για να πετύχουμε του στόχους που είχε η ομάδα, τους προπονητές μου και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης και ειδικά του Πανθηραϊκού που ήταν πάντοτε στο γήπεδο, εντός και εκτός για να στηρίξει την προσπάθεια μας''.
Δείτε ένα βίντεο με τα γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Περιάλης με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares