Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 16:49

Κίνητρο για να παίξουμε καλύτερα

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν με τον Πανναξιακό ΑΟΝ και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκλησης της καριέρας της με τη 2η συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία Η Μελίνα Εμμανουηλίδου ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν με τον Πανναξιακό ΑΟΝ και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκλησης της καριέρας της με τη 2η συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία

Η θέση της πάσας έχει κλείσει για τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς έμεινε η Γκολφινοπούλου και έρχεται η 28χρονη Σερβοουγγαρέζα Σεσλιάρ και το ζητούμενο είναι τι γίνεται στις υπόλοιπες θέσεις. Εν αναμονή απόκτησης των δύο ξένων αθλητριών που προφανώς θα αγωνίζονται είτε ως ακραίες είτε ως διαγώνιες η ομάδα της Νάξου εμπιστεύεται στο κέντρο δύο νεαρές Ελληνίδες: την Αλίκη Κωνσταντινίδου που έρχεται από το Ανατόλια και την .δικιά της, την Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της (19 ετών) έχει την εμπειρία και την διάθεση να «γεμίσει» μία από τις πλέον νευραλγικές θέσεις.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι είχε και άρωμα εθνικής ομάδας Νεανίδων όπου ήταν αρχηγός και αγωνίστηκε στη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Παράλληλα, υπήρξε και το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Σύμπτωση 

Όσο για την εμπειρία; Η 19χρονη κεντρική έχει εικόνες και παραστάσεις από την Α1 κατηγορία αγωνιζόμενη με την Άρτεμις Κορυδαλλού την περίοδο 2011 - 12 και το πιο εντυπωσιακό όλων; Στο Allstargameεκείνης της χρονιάς (Φεβρουάριος του 12) που είχε γίνει στην Λευκάδα η Εμμανουηλίδου είχε αγωνιστεί στο πλευρό της Χατζηνικολάου με την οποία ήταν συμπαίκτριες την επόμενη περίοδο στον Πανναξιακό (συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Νάξου να κερδίσει την άνοδο στην Α1) και φέτος ουσιαστικά θα καλύψει τη θέση της έμπειρης κεντρικού που μετακόμισε στα Βριλήσσια.

EMMANOUHLIDOU1Ικανοποίηση

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσής της με τον Πανναξιακό δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον Πανναξιακό. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Α1. Ελπίζω να είμαι υγιής και δυνατή και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας». Και λίγο αργότερα ήρθαν και οι .διευκρινήσεις «ευελπιστώ ότι θα έχω μία πολύ καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρυσι και να πάνε όλα καλά. Είμαι ικανοποιημένη από την παραμονή μου και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ στη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα αγωνιζόμενη στη μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία. Όλα είναι διαφορετικά εδώ. Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλότερο και οι ξένες αθλήτριες κάνουν τη διαφορά. Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι κόντρες σε ομάδες με βαριά φανέλα όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ ενώ θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι και η έδρα πλέον θα παίζει το ρόλο της καθώς θα αγωνιστούμε σε καυτές έδρες που είναι θέση να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα»

Άγχος

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η συζήτηση επί προσωπικού «η παρουσία στην Εθνική ομάδα με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδειξε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης και ήρθα αντιμέτωπη με αθλήτριες που έρχονται από άλλες σχολές βόλεϊ οπότε απέκτησα περισσότερες παραστάσεις. Αυτή την εμπειρία ελπίζω να την μεταφέρω και στο παιχνίδι μου με τον Πανναξιακό. Η πρόκληση της συμμετοχής για 2η φορά στην Α1 (μετά την Άρτεμις Κορυδαλλού) είναι μεγάλη και νομίζω ότι το όποιο άγχος θα έχω θα είναι προς την θετική κατεύθυνση καθώς θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη. Και ενδεχομένως έχοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής θα μπορέσω να βελτιωθώ και ατομικά μέσα από το παιχνίδι της ομάδας μου». Και πλέον το επόμενο ραντεβού για την Εμμανουηλίδου είναι στις 26 Αυγούστου όταν και θα έχουμε την 1η της ομάδας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares