Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Θετικό πρόσημο είχε η 1η εκτός έδρας για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στη Σαντόρινη, επικρατώντας με 0-3 της Λάβας Εμπορείου και μετά το στραβοπάτημα της Θύελλας στη Νάξο το Φιλώτι πλέον φιγουράρει στην πρώτη τριάδα του 3ου ομίλου αποκτώντας προβάδισμα ασφαλείας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Παλάζη που έχουν χαράξει την δική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας, βρήκαν απέναντι τους μία Λάβα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, όμως, παρόλο που\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\" προσπάθησε δεν μπόρεσε να απαντήσει ποτέ στο αιφνιδιαστικό γκολ του Σταματίου που ήρθε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, πράγμα που της στέρησε την επαναφορά της στην διεκδίκηση κάποιου βαθμού.

Ο στράικερ του Φιλωτίου ήταν ο κορυφαίος χθες για την ομάδα του με τους Ξενάκη και Μαρούλη να έχουν επίσης σπουδαία απόδοση, ενώ από την Λάβα, που όπως δείχνει είναι θέμα χρόνου να «δείξει τα δόντια της», ξεχώρισαν οι Δρόσος και Καφίρης.

Το ματς

Το Φιλώτι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 1’ με γκόλ του Ιάκωβου Σταματίου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία στην άμυνα της Λάβας, άνοιξε το σκορ του αγώνα με κοντινό πλασέ (0-1).

Από εκεί και πέρα η Λάβα που είχε σύμμαχο τον αέρα πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και απείλησε σε δυο περιπτώσεις.. με ένα δυνατό σουτ του Καφίρη στο 20’ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ανυφαντάκης και σε άλλη μια περίπτωση στο 30’ όπου ο Δρόσος ξέφυγε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ στον Ανυφαντάκη, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

Κάπου εκεί αφυπνίστηκε η ομάδα της ορεινής Νάξου και στο 37’ μετά από κόρνερ του Λυμπερά ο Σταματίου σημαδεύει το δοκάρι του Αρβανίτης και ο Πιτταρας που ακολουθούσε με μία κεφαλια έγραψε το 0-2.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο όταν στο 40’ ο Σταματίου πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, όπως και στην φάση του 45’, όπου ο τερματοφύλακας της Λάβας Αρβανίτης νίκησε με διπλή επέμβαση τον Κοττάκη.
\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\"Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι, πράγμα που κατάφερε στο 51’ με τον Σταματίου, ο οποίος έπειτα από μπαλιά ακριβείας του Ξενακή, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Λάβας γράφοντας το τελικό 0-3.

Η Λάβα προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει σε δύο περιπτώσεις προς το τέλος της αναμέτρησης, όμως στο 80’ ο Δρόσος νικήθηκε σε σε τετ α τετ από τον για ακόμη μία φορά καλό Ανυφαντάκη και στο 85’ όταν Δεμιρτζής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Ρούσσος, Βάιλας και Βασάλος.

Συνθέσεις

Λάβα (Ερρίκος): Αρβανίτης, Χαλαβατζής (73’ Διαμαντόπουλος), Πρέκας (46’ Βάλβης Μ.), Φίκο, Δεμιρτζής, Δεναξάς, Δρόσος, Βάλβης Ι. (28’ Αργυρός), Κατσαμάνης, Καφίρης, Χαφεράι.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Ξενάκης, Μουστάκης, Πιτταράς, Πράσινος, Στρατούρης (81’ Λιόφαγος), Κοττάκης, Ζούλης (66’ Δεγαϊτας), Σταματίου, Λυμπερτάς, Μαρούλης (58’ Μανωλάς).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35