Player statistic

Τρίτη σερί νίκη χθες για τον Αστέρα Τραγαίας, που μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της Λάβας και μετά την ήττα του Καρτεράδου από τον Πανναξιακό σκαρφάλωσε στην 5η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την 4η Θύελλα που έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Σε ένα παιχνίδι κέντρου που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η εμπειρία που διαθέτει η ομάδα της Νάξου της επέτρεψε από νωρίς να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρει το προβάδισμα, φτάνοντας να προηγείται από το 1ο μέρος με 3-1. Η Λάβα, παρά το σκορ που είχε διαμορφωθεί κυρίως λόγω λαθών του τερματοφύλακα και τις άμυνας της, προσπάθησε να κατακτήσει κάποιον βαθμό και ειδικά στην επανάληψη πίεσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Βασαλάκης και Καπίρης για τη νικήτρια γηπεδούχο ομάδα, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι: Βάλβης και Συρίγος.

Τα γκολ

(1-0) Στο 8’ ο Βασαλάκης με αριστοτεχνικό φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ.
(2-0) Στο 10ο λεπτό ο Καπίρης μετά από ατομική ενέργεια χόρεψε τρεις αμυντικούς της Λάβας και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Αρβανίτη, που παρά την καλή εμφάνιση προηγούμενων αγωνιστικών, χθες ήταν σε κακή μέρα.
(2-1) Ο Βάλβης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 23’, μείωσε σε 2-1.
(3-1) Στο 38’ ο Βασαλάκης και πάλι με φάουλ κοντά στο κόρνερ κρέμασε τον Αρβανίτη δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
(3-2) Το μόνο που κατάφερε η Λάβα στην επανάληψη ήταν να μειώσει στο 47’ με τον Συρίγο που με κοντινό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Πόγια, κάνοντας το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα
Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης και βοηθοί οι: Ρούσσος, Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις:
Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης) Πόλια, Καπίρης, Δρύλλης, Κατσούλης ©, Οικονομίδης, Βασαλάκης, Σφυρόερας, Παραράς (51’ Δεγαϊτας), Καπαρέλης (67’ Βουτσίνος), Ψαρρός, Τούλούπης.

Λάβα Εμπορείου (Ερρίκος) Αρβανίτης, Χαφεράι, Φίκο, Κατσαμάνης, Χαλβατζής, Αργυρός, Νομικός (53’ Δρόσος), Διαμαντόπουλος, Δεναξάς (λ.τ. 39’ Συρίγος), Βάλβης ©, Σιγάλας (30’ Δερμιτζής).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35