29-11-2014 19:00
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Additional information

Διαιτητές
ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΒΑΙΛΑΣ Γ.
Ρεπορτάζ αγώνα

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Καμαρίου, όπου η Θύελλα έφτασε στην 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-3 της Λάβας.

\"8IRAΓκολάρα

Η Θύελλα είχε ένα Μάρκο Φύτρο βγαλμένο από τα παλιά που έδωσε ρυθμό στην ομάδα του μέχρι το 52’ όπου αποχώρησε τραυματίας. Φυσικά μέχρι τότε έχει πετύχει το γκολ της αναμέτρησης (5ο λεπτό) που βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πεντάδα των highlights. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Στέφανου Δυονυσόπουλου είχε ρυθμό στο παιχνίδι της και δημιούργησε πολλές καταστάσεις μπροστά στην εστία του Στεφανάκη, ο οποίος μάλιστα στο 89’ αντικαταστάθηκε από τον Αρβανίτη λόγω τραυματισμού.

Ζημιές\"THIRA

Από την άλλη η Λάβα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και σε συνάρτηση με την εμφάνιση της προηγούμενης ομάδας δείχνει ότι θα γίνει ομάδα για ζημιές στον 2ο γύρο. Μάλιστα όταν οι Εμποριανοί όταν μείωσαν σε 1-2 με Δεμιρτζή, μπήκαν στα ίσα στην διεκδίκηση του παιχνιδιού και είχαν καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά το γκολ του Γιουρέλη στο 88’ ήταν αυτό που έβαλε φρένο στις όποιες αξιώσεις τους.

Σκόραραν

Στο 5ο λεπτό ο Φύτρος με ένα τεχνικό σουτ σχεδόν από το κέντρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Τα τέρματα της Θύελλας έγιναν δύο με τον Δαμίγο να σκοράρει στο 30’ και να διαμορφώνει το 0-2 του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λάβα μπήκε με αξιώσεις στο παιχνίδι και στο 62’ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Δεμιρτζή για να έρθει το γκολ του Γιουρέλη στο 88’, που έκανε το 1-3, σφραγίζοντας τη νίκη της Θύελλας που έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Δεσύπρης, Ρούσσος, Βάιλας, με τον άρχοντα της αναμέτρησης, που ήταν ανενεργός να κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές και πάλι την επανεμφάνιση του, εμφανώς όμως επηρεασμένος, καθώς σε γενικές γραμμές η διαιτησία του ήταν κακή και άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες, ενώ παρατηρήθηκε να έχει κακή συνεργασία και με τους βοηθούς του κ. Ρούσσο και ειδικά τον κ. Βάιλα, ο οποίος όταν δέχτηκε την παρενόχληση της εξέδρας και ζήτησε την συνδρομή του ρέφερι αγνοήθηκε.

Συνθέσεις

Λάβα (Ερρίκος): Στεφανάκης (λ.τ. 89’ Αρβανίτης), Χαφεράι, Διαμαντόπουλος, Φίκο, Δεμιρτζής, Κατσαμάνης, Δρόσος (46’ Αργυρός), Δεναξάς, Νομικός, Βάλβης, Χαλβατζής.

Θύελλα (Δυονυσόπουλος): Κρητικός, Κασουλάρι, Ζαφειρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τρούλης, Φύτρος (52’ λ.τ. Μπίμπα), Βλαβιανός, Λυγνός (61’ Γιουρέλης, 90’ Λιγνός), Αρβανίτης, Δαμίγος, Μπρίτσα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35