Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 14:05

Η ώρα της στέψης έφτασε!

Οι κόποι μίας χρονιάς επιβραβεύονται για τον Πανθηραϊκό το ερχόμενο Σάββατο, όπου στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα των υποχρεώσεων του στις Κυκλάδες, με τον Πανναξιακό, ο νταμπλούχος θα παραλάβει από την ΕΠΣ Κυκλάδων το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ιστορική στιγμή για την ομάδα της Σαντορίνης και γενικότερα για το Θηραϊκό ποδόσφαιρο που θα πανηγυρίσει τίτλο πρωταθλητή Α΄κατηγορίας μετά το 1989, όπου και πάλι ο Πανθηραϊκός είχε στεφθεί και πάλι πρωταθλητής.
Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την έτερη ομάδα του νησιού την Λάβα, που έκανε διπλή την επιτυχία για τη Σαντορίνη, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο του πρωταθλητή για την Β΄κατηγορία Κυκλάδων.
Στο γήπεδο του Πανθηραϊκού στα Φηρά θα στηθεί μία γιορτή το Σάββατο, με πολλές εκπλήξεις από τους ανθρώπους της Σαντορίνης.
Προς το παρόν η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει την απονομή στον Πανθηραϊκό
Το Σάββατο 23-04-2016 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών, θα διεξαχθεί ο αγώνας Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα απονεμηθεί έπαθλο και μετάλλια στον ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Κ. για την περίοδο 2015-2016.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares