Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 22:05

Ανανέωσαν οι ''Σημαίες'' του Πανθηραϊκού

Δύο παίκτες που έχουν ταυτίσει το όνομα τους με τον Πανθηραϊκού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του και στη Γ΄Εθνική.

Ο λόγος για τους Λευτέρη Λιγνό και τον Ηλία Μηνδρινό που ανανέωσαν με την ομάδα που υπηρετούν και κοσμούν με την παρουσία τους το ποδόσφαιρο μας.

Οι δυο τους προσφέρουν στην ομάδα για περίπου 15 συνεχόμενα χρόνια και δικαίως χαρακτηρίζονται ως οι σημαίες του συλλόγου, ενώ ο σεβασμός που έχουν κερδίσει με την παρουσία τους τους θέτει κάθε χρονιά στους αρχηγούς της ομάδας, πράγμα που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο και στη Γ΄Εθνική.
Έτσι με τις τελευταίες κινήσεις ο Πανθηραϊκός επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε χθες περί ντόπιων ποδοσφαιριστών και την πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή Μανόλη Παπαματθαιάκη να υπάρχει έντονο το στοιχείο των Σαντορινιών και γενικότερα Κυκλαδιτών στην ομάδα.
Οι ανακοινώσεις

Λευτέρης Λιγνός

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό και εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας Λυγνό Λευτέρη, ο οποίος θα δώσει έτσι το "παρών" στην ιστορικής σημασίας συμμετοχή του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Ηλίας Μηνδρινός

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Μηνδρινό Ηλία, ο οποίος ήταν αδύνατο να απουσιάζει από την πρώτη σεζόν του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares