Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 19:47

Επίσκεψη – ενημέρωση στις Κυκλάδες από την LEGEA

Μία ομάδα πωλητών από την εταιρία LEGEA θα επισκεφτεί το επόμενο διάστημα την Πάρο και τη Νάξο. Η εταιρία με τα ποιοτικά αθλητικά προϊόντα έχει σκοπό να προχωρήσει σε ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της μοντέλα, αλλά και τις προσφορές που παρέχει σε Αθλητικούς Συλλόγους.

Η ανακοίνωση

Η εταιρία ZARIFIS προωθεί αθλητικό υλικό της LEGEA στην Ελλάδα. Η πολύ καλή ποιότητα της ιταλικής εταιρίας σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τιμές αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για την ένδυση των αθλητικών συλλόγων.

Η έδρα μας βρίσκεται στον Πειραιά (Λεωφόρος Δηημοκρατίας 76 Κερατσίνι), ενώ πωλητές της εταιρίας μας θα επισκεφτούν μεταξύ άλλων νησιών και την Πάρο-Νάξο (στην Σύρο έχει γίνει ενημέρωση) για γνωριμία από κοντά με τους ιθύνοντες των ομάδων (ποδοσφαίρου-μπάσκετ-βόλεϊ) αλλά και δειγματισμό προϊόντων-ενημέρωση τιμών και προσφορών. Ενημερώστε μας με τα τηλέφωνα σας και τα email σας, ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας!

Σταθερό Τηλέφωνο: 2104003277 Κινητά Τηλέφωνα: 6948381318 και 6938792627 Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση Μιχάλης Ζαρίφης LEGEA-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares