Η πειθαρχεία στο πλάνο της ομάδας και το πάθος για τη νίκη ήταν τα μυστικά της μεγάλης νίκης στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ελλάς Σύρο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε…
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Θύελλας Καμαρίου και τον αποκλεισμό της ομάδας του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Παναγιώτης Χριστοφιλέας.
Ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, Άγγελος Τσάμης μίλησε στην κάμερα του sportcyclades.gr για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου καθώς και για την παραμονή της ομάδας στην…
Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανναξιακού από την αρχή της χρονιάς, ο Ανδρέας Καρακατσάνης έχει μεγάλη συμβολή στην φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Νάξου.
Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής μίλησε στο sportcyclades.gr , αιτιολογώντας την ήττα της ομάδας του από τον Πανναξιακό στον πρώτο αγώνα της σειρά των play off.
«Δεν θα είναι υπέροχο να τελειώσω την καριέρα μου με ένα τρόπαιο στα χέρια;» Σπύρος Μάκαρης σε ένα μοναδικό σόου. Λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ, ο 37χρονος φόργουορντ…
Ο αθλητής του Μαρπησσαϊκού Σέιτ Ρίνι μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια για την προσπάθεια που θα κάνει η εφηβική ομάδα στο final-4 της διοργάνωσης.
Στα 52 του, ο Μανώλης Ζούλιας είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας του Παμμηλιακού.
Ο προπονητής του Μαρπησσαϊκού μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια για το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό και τη φετινή πορεία της ομάδας του σε όλα τα τμήματα.
Ο αθλητής του Παμμηλιακού, Τάσος Μωραΐτης μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Μαρπησσαϊκό.
Σελίδα 1 από 301

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35