Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 16:41

Οι δηλώσεις από το final-4 Παίδων [vid]

Γράφτηκε από τον
Δείτε ένα βίντεο με τις δηλώσεις που έγιναν μετά την ολοκλήρωση του επιτυχημένου Final-4 Παίδων της Σαντορίνης.
Σήμερα στις 18:00 η πρωταθλήτρια Κυκλάδων Γυναικών του Απόλλων Νάξου ρίχνετε στη μάχη των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή Αιγαίου.
Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του μπροστά στην κάμερα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νάξου, κ. Γιάννης Ρούσσος μιλάει στο sportcyclades για τον σύλλογο και τα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων.
Μιλάει σπάνια, αλλά ο λόγος του έχει ιδιαίτερη σημασία για τον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων που αγαπάει το άθλημα του βόλεϊ.
Ενίοτε μιλάμε για την ψυχή του κάθε συλλόγου που δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που φροντίζει έτσι ώστε όλα να λειτουργούν άψογα, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ζωής του σε…
Μία από τις μεγαλύτερες νίκες που έχει πετύχει η ΑΕ Πάρου χαρακτήρισε αυτή στη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακός ο πρόεδρος της ομάδας, Βαζαίος Πετρόπουλος μιλώντας στο sportcyclades.
Η πειθαρχεία στο πλάνο της ομάδας και το πάθος για τη νίκη ήταν τα μυστικά της μεγάλης νίκης στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ελλάς Σύρο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε…
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Θύελλας Καμαρίου και τον αποκλεισμό της ομάδας του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Παναγιώτης Χριστοφιλέας.
Ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, Άγγελος Τσάμης μίλησε στην κάμερα του sportcyclades.gr για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου καθώς και για την παραμονή της ομάδας στην…
Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανναξιακού από την αρχή της χρονιάς, ο Ανδρέας Καρακατσάνης έχει μεγάλη συμβολή στην φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Νάξου.
Σελίδα 1 από 302

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35