Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 23:25

Ανασκόπηση από τα ματς του 6ου ομίλου.

Διαβάστε τι έγινε στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Δεν καταλαβαίνει από κριτική!

Το Αιγάλεω παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα κόντρα στον ΑΟΑΝ, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν μια εκ των... δυνάμεων της κατηγορίας! 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να κριτικάρουν το Αιγάλεω βάσει της εικόνας που παρουσίασε η ιστορική ομάδα στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια με Τριγλία Ραφήνας και Περιστέρι. Ωστόσο, το ''Σίτυ'' χθες δήλωσε ''παρών'' και πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του ΑΟΑΝ χάρις σε γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Παπουτσής. Το συγκρότημα του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο ήταν κυρίαρχο στο γήπεδο, ενώ ενδεικτικό της ανωτερότητας του αποτελεί το γεγονός ότι σημάδεψε τέσσερις φορές το δοκάρι με τους Σταύρου (18'), Δουκάκη (49'), Παπουτσής (55') και Μιχαήλ (61'). Να σημειωθεί ότι στο 54' αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Καρνιάτης, ενώ στο 75' ο Παπουτσής δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Μπρόκο στέλνοντας τη μπάλα άουτ.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το... αίμα του πίσω καθώς πέτυχε το τέρμα που χάρισε τη νίκη στο Αιγάλεω. Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας με βοηθούς τους Φίλο και Τακόπουλο (Εύβοιας)

Θέμα με Αστυνομία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετή ώρα καθυστέρηση αφού η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα υποστηρίζοντας ότι το γήπεδο δεν έχει καταλληλότητα. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του ''Σίτυ'' παρουσίασε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είχε  καταθέσει στην περιφέρεια Αττικής και το θέμα λύθηκε

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κοντιζάς (65' Κλης), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Σταύρου, Δουκάκης, Μπεθάνης, Μιχαήλ, Χρίστο (77' Παπαναστασίου), Βουτυράς (61' Πολυκρέτης)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πυγιάκης (56' Καουκάκης), Μουτάκης, Κοκκολάκης Κ. (31' Δέλλιος), Ιασωνίδης, Χριστάκης, Σταυρακάκης (10' λ. τρ. Φαγάς), Γκέτα, Λεπτοκαρίδης, Κοκκολάκης Γ., Καρνιάτης


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 2-1

Πετυχημένο ήταν το ξεκίνημα του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα (την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό) καθώς επικράτησε του αξιόμαχου Ερμή Ζωνιανών με 2-1. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30' όταν ο Κάμπας δεν μπόρεσε να νικήσει από ευνοϊκό σημείο τον Νικηφόρο που αποσόβησε. Στο β' μέρος οι ''κιτρινόμαυροι'' εξακολούθησαν να πιέζουν τους Κρητικούς και στο 72' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάμπα από το Νικηφόρο, με αποτέλεσμα ο νεαρός πορτιέρο να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, όντα τελευταίος παίκτης. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Στρατάκης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Κολοβό στο 77' να τελειώνει ουσιαστικά το ματς σημειώνοντας το 2-0. Οι ''πράσινοι'' το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85' με τον Γκούγκα. Διαιτητής ήταν Παπάζογλου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδης και Ρούντο (ΣΔ Ανατολική Αττική)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Τσέπε, Φλέγκας, Κωνσταντίνου (66' Χιος (88' Σύσκος)), Στρατάκης, Αγγελόπουλος (46' Κολοβός), Μασούρας, Κάμπας

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Κανδηλάκης, Κοζωρόνης (52' Πλουσής), Κάββαλος, Σταυρακάκης (67' λ. τρ. Κλίνης), Μπριλάκης, Ρουμπάκης, Αριστεινίδης, Γκούγκας, Κοζανίδης, Μπέρκης (72' Μήτρου).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Τριγλία Ραφήνας έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ότι θα αποτελέσει δύσκολη λεία για κάθε αντίπαλο. Χθες, οι ''κιτρινόμαυροι'' κατέβαλαν το εμπόδιο του Αστέρα Βάρης αφού επικράτησαν με 1-0. Στο 11' ο Ζέκιο θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους όμως το δοκάρι του στέρησε τη χαρά. Στο 65' ωστόσο ο Γκίκας στάθηκε πιο τυχερός και με κεφαλιά πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Διαιτητής ήταν ο Κουντουριώτης με βοηθούς τους Κρετσίμο και Ντζουροπάνο (Δυτικής Αττικής)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Βουλομένος (62' Μουλάκης (90' λ. τρ. Τσιτοφώτος), Ζέκιο (82' Φελέκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Κόπελας, Σινάνι (57' Κωβαίος), Πλίτσης, Σκουρλής, Δρακοντίδης (85' Χριστόπουλος), Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής, Ζόνας, Ανδρεαδάκης (74' Παπαδημητρόπουλος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares