Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 00:40

Ο τελικός ενόψει

Η ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκετε πλέον μπροστά μας, καθώς οι τέσσερις «μονομάχοι» πήραν με τα σπαθιά τους την πρόκριση και πλέον με την ευκαιρία της απουσίας των μεγαθηρίων Πανναξιακού και ΑΟ Μυκόνου ετοιμάζουν χώρο στις τροπαιοθήκες τους για να τοποθετήσουν το Κύπελλο.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν τον προσεχή Φεβρουάριο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και θα είναι και πάλι με γεωγραφικά κριτήρια. Κάτι που σημαίνει ότι ξέρουμε ήδη τα ζευγάρια: Φιλώτι – Θύελλα Καμαρίου και ΑΟ Σύρου – Άνω Μερά.

Το μοναδικό ζητούμενο είναι η έδρα των αναμετρήσεων που θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση εν ευθέτω χρόνο και η προσπάθεια της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι ο τελικός να γίνει πριν από την έναρξη των μπαράζ ώστε η ΕΠΟ να γνωρίζει τους νικητές των διοργανώσεων στις Κυκλάδες.

Φυσικά με την απουσία των "Μεγάλων" που φέτος έλαβαν μέρος στο Κύπελλο της Γ΄Εθνικής, ο τίτλος φέτος θα πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό, κάτι που έχει να συμβεί από το 2006, όταν ο ΑΟ Μυκόνου νίκησε τον Πανναξιακό με 3-2 στον τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου, με τους Ναξιώτες μάλιστα να είναι τότε ομάδα Δ΄Εθνικής.

Άνω Μερά και Θύελλα θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την είσοδο σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ ο ΑΜΣ Φιλωτίου που συνήθως φτάνει μέχρι αυτήν τη φάση μετρά μία συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, όταν το 1988 είχε ηττηθεί 4-0 από την Άνω Σύρο, στο τότε γήπεδο της Νάουσας. Ο «χορτασμένος» της παρέας είναι σίγουρα ο ΑΟ Σύρου, καθώς μετρά επτά (7) κατακτήσει ως ΑΟΣ, τρεις (3) ως ΑΕ Σύρου και μία (1) 2-0 στα χαρτιά το 1990. Μοναδικός χαμένος τελικός για τους Συριανούς είναι αυτός του 1995, όπου είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-1 από την συμπολίτισσα Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares