Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 21:40

Περιάλης: Αν με καλέσουν θα τα πω όλα!

Φουρτούνες και απόνερα όπως λέει ένα παλιό λαϊκό ρητό, που ταιριάζει στον απόηχο που άφησε το περιβόητο συριανό ντέρμπι ΑΟ Πάγου – ΑΟ Σύρου, όπου ως γνωστών μετά από ένα παιχνίδι με μεγάλο σασπένς, ο ΑΟΣ ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, με 1-2.

Τι κράτησε όμως κάποιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι; Πάντως λίγοι κράτησαν τις όμορφες προσπάθειες των παικτών. Ακόμα λιγότεροι θα θυμούνται 1-2 αμφισβητούμενες φάσεις που υπήρξαν στο ματς. Άντε μερικοί λάτρεις του "Unfairplay" να θυμούνται το γιουχάρισα στο τέλος του παιχνιδιού.

Το «τραγελαφικό» όμως είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει ούτε καν σαν απόηχος αλλά μόνο η κλήση σε απολογία του Ιάκωβου Σταματίου. Εικόνα για το πώς βλέπουν κάποιοι το ποδόσφαιρο; Ίσως ναι.

Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να βγάλουν τα γνωστά συμπεράσματα, οφείλουμε να πούμε ότι ζητήσαμε από την πλευρά του ΑΟ Πάγου, να τοποθετηθεί για το θέμα, αλλά ευγενικά τα στελέχη της διοίκησης δεν θέλησαν να μιλήσουν για το θέμα.

PERIALIS VAGGELIS 1Μετά από όλα αυτά είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που εξελίχθηκε σε μία μίνι συνέντευξη με τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Τήνου, Βαγγέλη Περιάλη, πατέρα του Γιώργου και Βαγγέλη, που ανήκουν στο δυναμικό του ΑΟ Σύρου. Τι είπε όμως ο ίδιος για το συγκεκριμένο παιχνίδι που παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου;

«Σαν παιχνίδι ήταν τέλειο τα είχε όλα, ένταση, πάθος, ευκαιρίες. Νομίζω όμως ότι ΑΟΣ ήταν και πάλι μια κλάση και μια ταχύτητα πιο πάνω. Ήταν πιο ομάδα! και αν είχε εκμεταλλευτεί τις μισές ευκαιρίες που είχε τώρα δεν θα μιλούσαμε ούτε για απολογίες, ούτε για πέναλτι. Εκείνο όμως που μου έκανε εντύπωση και δεν έχω ξανασυναντήσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, με οποιαδήποτε ιδιότητα, ήταν τα άσχημα λόγια που φώναζαν από την εξέδρα παίκτες μίας συριανής ομάδας και φίλαθλοι του Πάγου, οι οποίοι έβριζαν τους παίκτες του ΑΟΣ λες και η ομάδα αυτή δεν ανήκει στη Σύρο».

Απαράδεκτα τα όσα έγιναν λέει ο Βαγγέλης Περιάλης: «Είδα και τα άκουσα όσα απαράδεκτα έγιναν. Μετά άκουσα για την απολογία του παίκτη και του ΑΟ Σύρου. θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο το γεγονός, καθώς ξέρω ότι το φύλλο αγώνα δεν έγραφε κάτι, και όλα στηρίχτηκαν σε ένα ρεπορτάζ που γράφει ένα από τα τόσα σαιτ που υπάρχουν και υπήρχαν στο γήπεδο. Σπασμωδική κίνηση και μόνο για εντυπωσιασμό, είναι αυτό που μου έρχεται στο μυαλό».

PERIALIDES ME RAOYZAIO«Βόμβα» "Θα πάρω τα παιδιά μου από τη Σύρο" αυτή ήταν η απάντηση του κ. Περιάλη στο ερώτημα τι ένιωσε σαν πατέρας στις εξέδρες του γηπέδου και όταν στη συνέχεια απορήσαμε τι είπε; « θλίβομαι πραγματικά, γιατί βλέπω ότι, μερίδα συριανών δεν θέλουν να δουν μια ομάδα πιο ψηλά… "είναι άξιοι της μοίρας τους". Παίζουν τα παιδιά μου στον ΑΟΣ και ήρθα πραγματικά σε δύσκολη η θέση. Πιστέψτε με αηδίασα με όλα αυτά και πραγματικά με κάνουν να σκέπτομαι τον Δεκέμβριο να προτείνω στα παιδιά μου να φύγουν. Δεν αξίζουν κάποιοι άνθρωποι να βλέπουν ποδόσφαιρο με επίπεδο. Τους αρέσει η μιζέρια και απορώ με την υπομονή των ανθρώπων του ΑΟΣ! Αν πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την διοίκηση του ΑΟΣ θα πέσει ο ουρανός και θα με πλακώσει. Σε όσες ομάδες έχουν παίξει τα παιδιά μου σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ο ΑΟΣ χωρίς υπερβολή έχει την καλύτερη διοίκηση και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως ευχαριστώ και όλους τους αγνούς φίλαθλους της Σύρου. Να σου αντιστρέψω αν θες την ερώτηση. Γιατί να μείνουν στη Σύρο; Για να έρχονται κάθε Κυριακή μερικοί και να βγάζουν τα κόμπλεξ τους στα παιδιά που έχουν έρθει από αλλού και έχουν αφήσει τις οικογένειες τους;».

Δεν προκάλεσε κανένας, θα τα πω όλα αν και εφόσον μου το ζητήσουν: «Ήμουν στο γήπεδο δεν έπεσα στην αντίληψη μου να προκαλεί κάποιος. Οι κύριοι δρούσαν από μόνοι τους και είναι κοινό μυστικό το τι έγινε και ακούστηκε… όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν και άκουσαν τι έγινε στον αγώνα. Μου έκανε εντύπωση που δεν σηκώθηκε ένας να τους βάλει στη θέση τους. Για το καλό του ποδοσφαίρου σίγουρα αν χρειαζόταν θα έλεγα, σε οποιονδήποτε, ακόμα και στην ΕΠΣ τι ακριβώς έγινε στο γήπεδο. Πιστεύω άλλοι θα έπρεπε να απολογηθούν και άλλοι απολογούνται. Μην ξεχνάμε ότι, στις εξέδρες του γηπέδου υπήρχαν και μέλη της ΕΠΣ, είδατε να κάνουν κάτι εσείς;».

PERIALIS G YPOGRAFHΥπάρχει σκοπιμότητα και κόμπλεξ: «Η φήμη που λέει για τέχνασμα που θα φέρει ως αποτέλεσμα την τιμωρία και αποδυνάμωση του ΑΟΣ δεν μου φαίνεται καθόλου τραβηγμένη. Με όλα αυτά που βλέπω και ακούω, για όλα είναι ικανοί κάποιοι. Πιστέψτε με δεν έχω απάντηση για πολλά που γίνονται, αφού δεν είναι νορμάλ πράγματα. Υπάρχει μία διοίκηση που στις δύσκολες μέρες που περνάμε έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, φτιάχνοντας μια ομάδα δυνατή και ικανή να αγωνιστεί σε άλλες κατηγορίες. Αντί λοιπόν να την αγκαλιάσουν και να τη βοηθήσουν και του χρόνου με την να έχουν μια ομάδα στη Γ’ εθνική σκάβουν τον λάκκο της… αν αυτό το έχετε δει σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας πέστε το και σε μένα "ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΥΡΟ"».

Που μπορεί να φτάσει ο ΑΟΣ; «Έχω ακολουθήσει τα παιδιά μου σε όλη την Ελλάδα, Ηρακλή, Χαϊδάρι, Θήβα, Αστέρα Βάρης, Άνω Μερά, πιστέψτε με η ομάδα έχει πολύ PERIALIS V YPOGRAFHποιοτικούς παίκτες… παικταράδες θα έλεγα, ήδη παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να είναι σίγουροι οι συριανοί ότι φέτος με αυτή την ομάδα θα ευχαριστηθούν ωραίο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δεν ξέρεις, πιστεύω όμως ότι με την βοήθεια της Παναγιάς θα καταφέρει να πάρει και τους δυο τίτλους και γιατί όχι να περάσει και από τα μπαράζ και του χρόνου να είναι στην Γ’ εθνική».

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνετε και την ωραία συζήτηση που είχαμε, εύχομαι άνθρωποι σαν εσάς να μην πτοούνται από τα όσα συμβαίνουν, γιατί είστε απαραίτητος στον χώρο του ποδοσφαίρου

«Να είστε καλά, εγώ ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να τα πω!! Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για το site σας, γιατί πραγματικά και αντικειμενικό είναι και αναβαθμίζει τον αθλητισμό του Νομού μας… και πάλι μπράβο»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares