Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 01:03

Να τελειώνουμε νωρίς

Ο Δημήτρης Γιουργούσης - τερματοφύλακας του Πανναξιακού - μιλάει για τον Κυριακάτικο αγώνα στον Αγιο Νικόλαο (15:00) κόντρα στον τοπικό ΑΟΑΝ τονίζοντας «ομάδες που έχουν θεωρητικά τον ίδιο στόχο με εμάς πρέπει να τους .τελειώνουμε νωρίς» - Πρόβα κυπέλλου τη Κυριακή (12:30) ανάμεσα στο Φιλώτι και τη Θύελλα Καμαρίου Ο Δημήτρης Γιουργούσης - τερματοφύλακας του Πανναξιακού - μιλάει για τον Κυριακάτικο αγώνα στον Αγιο Νικόλαο (15:00) κόντρα στον τοπικό ΑΟΑΝ τονίζοντας «ομάδες που έχουν θεωρητικά τον ίδιο στόχο με εμάς πρέπει να τους .τελειώνουμε νωρίς» - Πρόβα κυπέλλου τη Κυριακή (12:30) ανάμεσα στο Φιλώτι και τη Θύελλα Καμαρίου

Γ' Εθνική κατηγορία και η χαρά κάθε πικραμένου καθώς αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο. Για εβδομάδες είχαμε πρόβλημα όσον αφορά τις άδειες καταλληλότητας. Τώρα έχουμε το πρόβλημα με τους αγώνες της ΑΕΚ όπου η Αστυνομία προσέχει ακόμη και τη σκιά της. Μετά το κάζο με τον Μανδραϊκό που κατέληξε στη Φυλή και το σίριαλ με τον ΑΟ Περιστερίου που διαδραματίστηκε στο «Ελ Πάσο», το τρίτο σερί ματς της Ενωσης μακριά από το ΟΑΚΑ χαρακτηρίζεται από μπάχαλο και τείνει να εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία.

Ο αγώνας με τον Ηρόδοτο στη Κρήτη αναβλήθηκε επ αόριστον μετά από αίτημα της Αστυνομίας όσον αφορά τις προϋποθέσεις ασφαλείας με δεδομένο ότι το Παγκρήτιο είναι κατηλλειμένο. Μάλιστα υπάρχει και πρόβλημα με τον ορισμό του καθώς όλες οι προτεινόμενες ημερομηνίες έπεσαν στο κενό για διαφορετικούς λόγους και δεν αποκλείεται να πάμε για τη νέα χρονιά. Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη είμαστε στην 5η αγωνιστική.  Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον 5ο και τον 6ο όμιλο ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα αγωνιστεί στην Κερατέα κόντρα στον Κισσαμικό ενώ η Προοδευτική που αντιμετωπίζει την Μύκονο έως και το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε βρει λύση στο διοικητικό. Η αποχώρηση της οικογένειας Παπαιωάννου έχει αφήσει ακέφαλη την ομάδα, οι παίκτες που ήρθαν επί των ημερών τους κάνουν αποχή και ζητούν μίνιμουμ τα μισά από τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν ενώ αποχώρησε και ο προπονητής της ομάδας κ. Παπαδόπουλος. Εάν η Προοδευτική ταξιδέψει αύριο για τη Μύκονο θα το κάνει με την νεανική ομάδα (-18 ετών) ώστε να μην μηδενιστεί.

Συγκέντρωση

Και πάμε στον Πανναξιακό, ο οποίος την προσεχή Κυριακή στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου στη φυσική του έδρα και μάλιστα θα έχουμε εγκαίνια του γηπέδου. Η αποστολή της Ναξιώτικης ομάδας ολοκληρώνει τις προπονήσεις σήμερα και ο Γιώργος Βλαστός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα εκτός από τα γνωστά ήτοι τον τραυματισμό του Μπονιάκου και την αποχώρηση (με άδεια) του Παπαδάκη λόγω οικογενειακού προβλήματος. Ο Δημήτρης Γιουργούσης τερματοφύλακας του Πανναξιακού μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε «το ταξίδι θα είναι ένα μικρό πρόβλημα αλλά σίγουρα δεν θα είναι όπως αυτό της πρεμιέρας με τον Ερμή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει ο προπονητής μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και εάν δεν μπορούμε να την πάρουμε θα προσπαθήσουμε να μην χάσουμε. Κόντρα σε ομάδες που θεωρητικά έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς (σ.σ. είναι νεοφώτιστοι) καλό θα είναι να τις τελειώνεις νωρίς, να τις κερδίζεις στην έδρα τους για να τους κόψεις τα πόδια. Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας, η ομάδα νομίζω ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ανεβαίνει συνέχεια, δουλεύει σκληρά στο γήπεδο και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Εάν είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί πιστεύω ότι θα πάρουμε το διπλό και θα συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας».

Ανατροπές

Από την πλευρά του ο Αγιος Νικόλαος  (για πέντε χρόνια ήταν στην Β εθνική κατηγορία) του Νεκτάριου Στάθη δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, ίσως το μεγαλύτερο να είναι ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στο φυσικό του γήπεδο (2.500 θεατών χωρητικότητα), ενώ η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο, καθώς έχει προκριθεί και στην ημιτελική φάση του κυπέλλου με διπλό κόντρα στη Κηφισιά με ανατροπή σκορ (3-2). Μάλιστα, η ομάδα του Νεκτάριου Στάθη αρέσκετε στις ανατροπής κάτι που έκανε και με τον Περαμαϊκό (2-1) με τους Λεπτοκαρίδη, Κοκολάκη και Φαγά να είναι οι παίκτες που σηκώνουν και το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σκοράρει με ευκολία (4 γκολ εντός έδρας σε δύο αγώνες) αλλά το ίδιο εύκολα δέχεται γκολ (10 συνολικά, τα έξι εντός έδρας σε δύο αγώνες). Αρα ο Πανναξιακός ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και με προσοχή στην άμυνα έχει την δυνατότητα να φτάσει στην 2η φετινή του νίκη στο δρόμο και να μείνει σε τροχιά πρώτης θέσης με δεδομένο μάλιστα ότι η ΑΕΚ αυτή τη Κυριακή δεν θα αγωνιστεί.

Εμείς πανηγύρι

Ένας από τους κορυφαιους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια του ΑΟΑΝ ο Γιώργος Χριστάκης δήλωσε: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας την Κυριακή από τη νίκη. Θέλουμε να συνδυάσουμε την επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα με μια καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας που μας ακολουθεί όπου κι αν παίζουμε. Η εμφάνιση μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα πολύ καλά σχόλια που ακούσαμε στο ΟΑΚΑ μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε εικόνα από τον Παναξιακό αλλά σύφωνα με όσα έχουμε διαβάσει και μας έχει πεί ο προπονητής μας δείχνει να είναι μια δυνατή ομάδα κάτι που φαίνεται άλλωστε και από την μέχρι τώρα παρουσία του και τη βαθμολογική του θέση. Όμως εμείς θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν". 

Διαιτητές

Ποιοι είναι οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου (ρεπό για Αιγάλεω) με τους αγώνες να διεξάγονται όλοι την Κυριακή 27 Οκτωβρίου (15:00): Ερμής Ζωνιανών - Θύελλα Ραφήνας: Ζαχαριουδάκης, Τρουλινός, Παπαδάκης Μ. (Ηρακλείου), Αστέρας Βάρης - ΠΑΟ Κρουσώνας: Κάτοικος, Χαλιάσος, Νιδριώτης (Αθηνών), Περιστέρι - Μανδραϊκός: Αστέρης, Σκούρτης, Μπούμπας (Κορινθίας), Κηφισιά - Ηλυσιακός: Δριτσάκης, Παπανδριόπουλος, Τζιλίρης (Πειραιά) ΑΟΑΝ - Πανναξιακός: Χρυσός, Κομισοπούλου, Μαραγκουδάκης (Χανίων), Τριγλία Ραφήνας - Περαμαϊκός: Γρίμμας, Πασπάτης, Ρηγόπουλος (Αθηνών). Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Τριγλία μετά την παραίτηση Ασλάνογλου (πήγε Πεύκη στον 5όμιλο) έχει ως νέο προπονητή τον Παπακωστούλη.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares