Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 01:17

Εύκολο πέρασμα απο την Άνδρο για τον Πάγο.

Σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα εξελίχτηκε για τoν Πάγο το πέρασμα του από το νησί της Άνδρου με αντίπαλο την Υδρούσα.

Η ομάδα της Σύρου μπήκε πολύ δυνατά και στο 3 λεπτό έχασε κλασική ευκαιρία τετ α τετ με των Πρίντεζη, απέκρουσε ο Παπουτσής. Στο 8 λεπτό ο Μπάμπης υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) το οποίο

andros-ydrousa-logo

μετέτρεψε σε γκολ ο Βάλβης. Το επόμενο 15 λεπτό ο Πάγος ήταν καταιγιστικός, το οποίο το μετέτρεψε σε ακόμα 3 γκολ. Στο 12 λεπτό του αγώνα ο Πάπιτσης Γ. έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η οποία ξεγέλασε των Παπουτσή και έκανε το 0-2. Στο 18 λεπτό ο Βελούδος υπέπεσε σε πέναλτι με τoν Πρίντεζη να ευστοχεί και να κάνει το 0-3. Πριν προλάβει η ομάδα της Άνδρου να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει στον αγώνα ο Ρούσσος στο 21 λεπτό κάνει ένα διώξιμο λίγο πριν την σέντρα και με τον Παπουτσή εκτός θέσης κάνει το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 

Το δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν νωχελικά πράγμα που απογοήτευσε το φίλαθλο κοινό. Την πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου την είχε η Υδρούσα με τον Γλυνό να μην προλαβαίνει να πλασάρει όπως ήθελε. Η Υδρούσα μείωσε με τον Βλάμη προσωρινά με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 72 λεπτό. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Παραβάλος στο 84 λεπτό.

 

ΥΔΡΟΥΣΑ: (ΦΙΛΛΙΠΑΣ, ΜΠΑΡΟΥΣ) ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΛΑΒΔΑΣ, ΓΟΝΙΜ ( 73`ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ), ΒΕΛΟΥΔΟΣ, ΖΟΥΜΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ (60` ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ (60` ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ), ΒΛΑΜΗΣ, ΓΛΥΝΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ

ΠΑΓΟΣ: (ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ) ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΙΤΣΗΣ Β., ΑΡΓΥΡΟΣ (45` ΜΑΡΑΓΚΟΣ), ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ (64`ΞΑΝΘΑΚΗΣ), ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΙΝΤΑΖΗΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΠΑΠΙΤΣΗΣ Γ. (30`ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares