Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 01:03

Νίκη και μονο νίκη

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης στο ματς που ανοίγει την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου του τοπικού των Κυκλάδων. Ο ΑΟ Σύρου φιλοξενεί τον ΑΟ Τήνου σε ένα πραγματικά κρίσιμο βαθμολογικό παιχνίδι.

Από τη μία η ομάδα του ΑΟ Σύρου αναζητεί τη νίκη και μόνο τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από το στραβοπάτημα της 4ης αγωνιστικής με 1-1 στο ντέρμπι επί του Αίαντα Σύρου. Η ομάδα του κ. Πούλου έπεσε προσωρινά στην 3η θέση με 7 βαθμούς αλλά σίγουρα η νίκη είναι επιτακτική για τον λόγο ότι φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα και μόνο αυτό για την ομάδα. Ο ΑΟ Σύρου δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος και στόχος είναι η νίκη για να συνεχίσει το περσυνό αήττητο. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του κ. Πούλου, με μοναδική αμφιβολία τον Μαραγκό που τραυματίστηκε στο ματς με τον Αίαντα.

Από την άλλη η ομάδα του ΑΟ Τήνου προερχόμενη από την ήττα 1-3 με την Άνω Μερά θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως και στο προτελευταίο ματς (2-2 με τον Αίαντα Σύρου). Η ομάδα από την Τήνο βρίσκεται στην 6η θέση με 1 βαθμό και 5-8 τέρματα, ενώ κατά σύμπτωση οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρσι την 5η αγωνιστική με νικητή την ομάδα του ΑΟ Σύρου με 3-0. Χωρίς τραυματίες αναμένεται να αγωνιστεί η ομάδα του ΑΟ Τήνου, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, το πρώτο για φέτος.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/10/2013 στις 16:30μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης. Έως και την ώρα σύνταξης του συγκεκριμένου άρθρου οι διαιτητές δεν είχαν οριστεί, καθώς συνηθίζεται οι ορισμοί να γίνονται την Πέμπτη.

Η κάμερα του sportcyclades θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά παρούσα στο γήπεδο με πλούσιο φωτορεπορτάζ και τις καλύτερες στιγμές από το ματς της Σύρου.

Δείτε το βίντεο της τελευταίας συνάντησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκόραρε κατά ριπάς… Pre game ΑΟ Πάρου - Πανσιφναϊκός »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares