Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:17

Ήττες από Ερμούπολη και Μύκονο για τον ΑΟ Άνδρου

Το Σαββάτο ο Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ ταξίδεψε με 2 αποστολές (Παιδικό -Ανδρικό) για την Τήνο και Σύρο που έδωσε 3 παιχνίδια.

Ο πρώτος αγώνας έγινε στην Τήνο με αντίπαλο των Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ για το πρωτάθλημα παίδων. Οι Ανδριώτες παρουσιαστήκαν με ελλείψεις, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι τόσο ανταγωνιστική όσο θα έπρεπε και δικαίως οι Μυκονιάτες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα σε ενδιαφέρων αγώνα 55-25.

 

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: (ΣΚΟΡΔΟΣ) ΚΕΛΕΜΑΤΗΣ, ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ, ΣΩΧΟΣ, ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ 3, ΜΟΥΚΟΒΙΝΑΣ 2,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΝΑΖΟΣ 25, ΞΕΝΑΡΙΟΣ 1, ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ© 24.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ: (ΜΟΥΖΑΚΗΣ) ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ©2, ΡΟΥΤΖΙ 4, ΣΥΡΙΓΟΣ 4, ΣΕΜΠΟΤΑΡΙ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ΦΕΡΖΑΙ 6, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΑΤΣΑΒΟΣ 9, ΜΗΝΟΠΕΤΡΟΣ,

 

 

Στην συνέχεια το ανδρικό τμήμα μετέβηκε στην Σύρο που αντιμετώπισε   το φαβορί του βόρειου ομίλου Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ σε διπλούς αγώνες.

Η πρώτη εμφάνιση ομάδας από το νησί της Άνδρου έπειτα από 8 χρόνια ήταν ενθαρρυντική. Οι Ανδριώτες με 8 αθλητές που παίξανε για πρώτη φορά σε κλειστό γυμναστήριο αλλά και σε επίσημο αγώνα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων . Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Συριανοί ήταν ανώτεροι και με όπλο την ασφυκτική τους άμυνα στα 4/4 του γηπέδου και των εξαιρετικό Ρούσσο στην επίθεση δεν άφησε καμιά υπόνοια για τον νικητή του αγώνα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 79-53.

Στο δεύτερο ματς που έγινε την Κυριακή το πρωί η Ερμούπολη πήρε το δεύτερο της ροζ φύλλο αγώνα σε μια επανάληψη ουσιαστικά του πρώτου αγώνα. Η πολύ καλή άμυνα των Συριανών ο πολύ καλός Κρητικός αλλά και η μεγάλη αστοχία της ομάδας της Άνδρου έκριναν το ματς με το τελικό σκορ στο 37-80 .

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ερμουπόλη για το ωραίο μπάσκετ που έπαιξε, μια ομάδα πρότυπο για των νομό που στηρίζεται σε πολλούς εφήβους και δείχνει ικανή για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Όσο αφορά των Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ είναι πραγματικά άθλος που κατάφερε μέσα σε 2 μήνες να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από όλα τα μέρη του νησιού και που προπονείτε σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά σε υποψία γηπέδων, καθώς ή έχουν μικρές διαστάσεις ή το έδαφος είναι τσιμεντοκονία ή δεν έχουν μπασκέτες.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ 79: (ΜΑΥΡΟΣ) ΤΣΙΩΛΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ 10, ΤΖΩΡΤΣΗΣ 7(1), ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 6, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ© 13(1), ΔΑΣΚΟΣ 9, ΠΑΤΑΠΗΣ, ΣΤΕΛΛΑΣ 3(1), ΝΑΣΡΑΟΥΙ, ΡΟΥΣΣΟΣ 31(1), ΓΟΤΣΙΚΑΣ

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ 53: (ΜΟΥΖΑΚΗΣ) ΚΑΤΣΙΚΗΣ Γ. 3, ΚΑΤΣΙΚΗΣ Χ. 2, ΓΙΑΣΕΜΗΣ 9, ΠΕΤΤΑΣ 9(1), ΒΛΑΜΗΣ 7(1), ΓΛΥΝΟΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ 6, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ© 12, ΣΑΧΑΣ 5, ΦΥΡΙΟΣ.

 

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ 37: (ΜΟΥΖΑΚΗΣ) ΚΑΤΣΙΚΗΣ Γ. 4, ΚΑΤΣΙΚΗΣ Χ. , ΓΙΑΣΕΜΗΣ , ΠΕΤΤΑΣ 6, ΒΛΑΜΗΣ 3, ΓΛΥΝΟΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ 8, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ© 2, ΣΑΧΑΣ 12, ΦΥΡΙΟΣ 2.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ 80: (ΜΑΥΡΟΣ) ΒΑΒΙΤΣΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ 32(3), ΛΕΜΠΕΣΗΣ 2 , ΤΖΩΡΤΣΗΣ 8, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 2, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ© 5, ΔΑΣΚΟΣ 10, ΠΑΤΑΠΗΣ, ΣΤΕΛΛΑΣ 4, ΝΑΣΡΑΟΥΙ 2, ΡΟΥΣΣΟΣ 13, ΓΟΤΣΙΚΑΣ 2

andron-ermoupoli-andros-3-11-2013-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares