Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 00:44

Κρίνει πολλά το Στενή - ΑΟΣ

Την 7η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου για τον Α’ όμιλο η Στενή φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσο αφορά την εξέλιξη του ομίλου.

Ο ΑΟ Σύρου βρίσκεται στην 1η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Στενή βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς, με το ματς να έχει ειδικό βάρος για τους Συριανούς, οι οποίοι σε περίπτωση νίκης θα μείνουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα πάρουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Έχουν τον τρόπο

Η ομάδα της Τήνου έχει ιδιαίτερα θερμή έδρα και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα, κόντρα σε οπιαδήποτε ομάδα. Αλώστε η εμφάνιση στο περσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων η Στενή ήταν η ομάδα που κυριάρχησε εντός αγωνιστικού χώρου και με το υπέρ της 3-1 στέρησε από τους Συριανούς την είσοδο τους στα μπαράζ.

Το κλίμα της ομάδας είναι ιδιαίτερα καλό, αν και από μέσα στην ομάδα διαμαρτύρονται ότι έμαθαν για την αλλαγή της ημερομηνίας μέσω του siteμας, καθώς δεν έλαβαν κάποιο φαξ.

Η Στενή έρχεται από τη νίκη με 2-3 στο τοπικό ντέρμπι επί του ΑΟ Τήνου, μία νίκη που της έχει δώσει ιδιαίτερα καλή ψυχολογία. Ο Γιώργος Ζαλώνης δε υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου τερματοφύλακα Νίκου Φώσκολου, ενώ από τον αγώνα θα λείψει και ο Μάρκος Ζαλώνης.

Μισή χρονιά

Ο ΑΟ Σύρου, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, θέλει νίκη μέσα στην έδρα της Στενής η οποία θα του δώσει μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια. Ο Μάκης Πούλους γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, κάτι που έχει υπογραμμίσει στους παίκτες του.

Στα θετικά για τον ΑΟΣ είναι η επιστροφή του Ελ Κάντι, καθώς και η ετοιμότητα που βρίσκονται όλοι οι παίκτες της ομάδας. Ο μεγαλύτερος και μοναδικός πονοκέφαλος για τον "στερεοελλαδίτη" τεχνικό ακούει στο όνομα Ιάκωβος Σταματίου, με τον αρχισκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος να ταλαιπωρείτε από ίωση που συνοδεύεται από πυρετό. Πάντως ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο δύσκολο για την ομάδα του ματς.

Τέλος, ο Δημήτρης Μητσόπουλος έμεινε εκτός αποστολής, με τον παίκτη να βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του ΑΟ Σύρου, από τις οποίες θα προκύψει το μέλλον του στην ομάδα. Επίσης εκτός έμειναν οι Δημόπουλος και Καπλάνης, που έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Ο Μάκης Πούλος σε δηλώσεις που έκανε στον Σταμάτη Καλυμιώτη και το syrosnews.gr, τόνισε: «Η Στενή παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της, ενώ ήταν η ομάδα που πέρυσι ουσιαστικά έθεσε τον ΑΟΣ εκτός πρωταθλήματος. Αν καταφέρουμε και πάρουμε το τρίποντο θεωρώ ότι θα είναι ένα καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Υπάρχει σίγουρα άλλος ένας γύρος όμως αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για εμάς».

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 23/11/2013 στις 15:00μμ στο Γήπεδο της Στενής Τήνου, με διαιτητή τον Βακόνδιο Μ. και βοηθούς τους, Ρούσσο Γ. και Βαρδακαστανη Μ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares