Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 01:55

Με φόντο τα μπαράζ

Ένα δυνατό ντέρμπι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/11, μεταξύ του ΑΟ Πάγου και του Αίαντα Σύρου.

Οι δύο ομάδες που κατέχουν την 2η (Αίαντας) και 3η (Πάγος) θέση αντίστοιχα στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, έχοντας ως στόχο την διατήρηση της επαφής με την κορυφή, που θα τους δώσει την ευκαιρία για μια θέση στα μπαράζ.

Η προϊστορία για τις δύο ομάδες περιορίζεται μόνο στην περσινή χρονιά, η οποία ήταν και η 1η του Αίαντα στο πρωτάθλημα. Νικήτρια ομάδα και στις δύο αναμετρήσεις της σεζόν 2012-2013 ήταν ο Αίαντας που είχε επικρατήσει 1-2 στην έδρα του Πάγου, ενώ ως γηπεδούχος νίκησε με 1-0.

Στον φετινό αγώνα οι ομάδες προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας τις καλές σχέσεις που διαθέτουν και εκδίδοντας από κοινού ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα που αναφέρει τα εξής: «Τα Δ.Σ. του Ajax Σύρου και του Α.Ο. Πάγου καλούν το φίλαθλο κοινό της Σύρου στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15:00, για να παρακολουθήσει το τοπικό "ντέρμπυ" ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα δύο Συριανά σωματεία δεν τα χωρίζει τίποτα, παρά μόνο τα ενενήντα λεπτά που διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και υπόσχονται στους φιλάθλους ένα πλούσιο και υγιές ποδοσφαιρικό θέαμα».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (24/11) στις 15:00. Διαιτητές θα είναι οι: Μαραγκός, Αγγέλου και Νομικός.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares