Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 01:05

«Απλά» 3-1 η Θύελλα

Ακόμα μια καλή εμφάνιση από την Θύελλα, που συνοδεύτηκε με νίκη με 3-1 επί της Λάβας στο απόψε παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Γ. Καμαρίου.

8IRA LYGNOY EKOΗ Θύελλα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, έχοντας δύο δοκάρια (Λιγνός – Φύτρος), σωρεία χαμένων ευκαιριών και φυσικά τρία τέρματα που της έδωσαν και τη νίκη, κόντρα στην Λάβα, που έμεινε στην καλή παρουσία και το τέρμα που πέτυχε ο Καφίρης.

Ο Αγκαράι στο 39΄ανατρέπεται στην περιοχή με τον Μάρκο Φύτρο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 1ο λεπτό της επανάληψης (46΄) ο φορμαρισμένος Αγκαράι με κεφαλιά έκανε το 2-0, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Λάβα μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι στο 63΄, όταν ο Ρενιέρης εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Ξαγοράρη σε φάουλ του Καφίρη και με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1 για την ομάδα του.

Τη νίκη της Θύελλας σφραγίζει ο Αρβανίτης στο 72΄με τον στράικερ των "Καμαριανών" να κάνει ατομική προσπάθεια και με ωραίο πλασέ να κάνει το τελικό 3-1. Με αυτό το γκολ ο Αρβανίτης έφτασε τα 8 γκολ, που εκτός πρώτο σκόρερ της ομάδας του, τον φέρνουν και στην κορυφή των τριών ομίλων (1ος Σταματίου 7, 2ος Καράι 7).

THIRA XALARHSΗ Θύελλα βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα εκτίσει πάει το ρεπό της. Η Λάβα θα αναζητήσει βαθμούς την επόμενη αγωνιστική, όπου θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τραγαίας.

Άψογη η διαιτησία των: Μενδρινού, Δεσύπρη και Βάιλα.

Συνθέσεις

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα, Αργυρός (81' Ζαφειρόπουλος), Κυριάκος, Μπαλιάκας, Γαλέος, Φύτρος, Πάγια, Αγκαράι, Λιγνός Χ. (48' Αρβανίτης), Βλαβιανός (59' Γιουρέλης).

Λάβα (Αρβανίτης): Γαλανός, Δαρζέντας (88' Βασσάλος), Βάλβης Ι., Ρενιέρης, Νομικός, Δεμιρτζής (85' Δρόσος), Πρέκας, Διαμαντόπουλος, Βάλβης, Καφίρης, Δεναξάς (46' Καραντάνης).

THIRA VAILAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares