Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 22:05

Εύκολο απόγευμα για τον Παμμηλιακό

Σε μια δυνατή «προπόνηση» εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, ο αγώνας του Παμμηλιακού με τον ΑΟ Σερίφου στη Μήλο.

 

Η Μηλέικη ομάδα με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της νίκησε την ομάδα της Σερίφου με 6-0.

MHLOS NEW-2013Με 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο και διαστήματα αρκετά καλού ποδοσφαίρου ο Παμμηλιακός πέτυχε την έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και πάει πια για να κρατήσει το αήττητο στο πιο δύσκολο τεστ που έρχεται το επόμενο Σάββατο στην Πάρο με τον τοπικό ΑΟΠ, ματς στο οποίο μπορεί να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο στο β’ όμιλο και την είσοδο του στα μπαράζ του Απριλίου!

Σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει πολλών αναλύσεων ο Παμμηλιακός έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και φυσικά θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, κάτι που φυσικά δεν ήταν το ζητούμενο.

Ας δούμε πώς μπήκαν τα γκολ της συνάντησης καθώς αν αναλύσουμε τις χαμένες ευκαιρίες και τις επικίνδυνες φάσεις του αγώνα θα χρειαστούμε πλήθος χώρου.

 

Τα γκολ της συνάντησης

1-0: Στο 13ο λεπτό και μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο συνεχούς σφυροκοπήματος από τον Παμμηλιακό ένα σουτ του Στάθη Παπαδημητρίου στην δεξιά κλειστή γωνία, άνοιξε τον χορό των γκολ στο γήπεδο της Μήλου.

2-0: Με την συμπλήρωση του 20λέπτου συνδυασμένη προσπάθεια από αριστερά του Σύτη και του Καμακάρη, η μπάλα φτάνει στον Συμεών Χατζίεφ που από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει με πλασέ το 2-0 στο 21ο λεπτό.

3-0: Στο 36ο λεπτό ο Στάθη Παπαδημητρίου ελίσσεται όμορφα έξω από την περιοχή από αριστερά συγκλίνει προς το κέντρο και με δυνατό σουτ στο δεξί παραθυράκι του Ζαχαρία πετυχαίνει το 3-0 και το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης.

4-0: Μόλις 7 λεπτά από την έναρξη του β’ ημιχρόνου η πίεση του Παμμηλιακού αποφέρει μπέρδεμα στην άμυνα του ΑΟ Σερίφου και μια λάθος απομάκρυνση βρίσκει τον Μίγκεν Σύτη σε πλεονεκτική θέση για το τέταρτο γκολ των «κόκκινων» και το πρώτο φετινό του ομογενή μέσου στο 52ο λεπτό.

5-0: Οι παίχτες του Παμμηλιακού αλλάζουν συνεχώς τη μπάλα έξω από την περιοχή της Σερίφου με τελικό αποδέκτη στο ύψος του πέναλτι τον Βασίλη Καμακάρη ο οποίος με σουτ στο αριστερό παραθυράκιανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 65ο λεπτό. 

6-0: Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ ο Παμμηλιακός είχε ρίξει τελείως τον ρυθμό του αγώνα μετά από κόρνερ για τον Παμμηλιακό ο Μήτση πιάνει την κεφαλιά που βρίσκει τον Πουλάκη δεξιά μέσα στην περιοχή της Σερίφου. Ο βραχύσωμος μπακ του Παμμηλιακού την γυρίσει και ο επερχόμενος Βασίλης Καμακάρης κλείνει το σκορ στο τελικό 6-0.

pammilakos-serifos-24-11-2013-2

Παίχτης του αγώνα: Στάθης Παπαδημητρίου – Παμμηλιακός: Το «10» το καλό του Παμμηλιακού όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει εν μέρει τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα (από τους πιο πονηρούς για έναν ποδοσφαιριστή) αλλά επέστρεψε μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Πανσιφναϊκό κεφάτος. Στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε δύο υπέροχα γκολ και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για μια ακόμα μεγάλη νίκη για τον Παμμηλιακό. Χαρακτηριστική και χάι λάιτ της σημερινής αναμέτρησης η αφιέρωση του πρώτου γκολ στην γιατρό του αγώνα Θεοδώρα Μπάρτζου, την οποία έτρεξε και αγκάλιασε μετά την επίτευξη του!

Είναι κατά κάποιον τρόπο περίεργο μετά από μια νίκη με 6-0, αλλά οι κορυφαίοι σε απόδοση στο σημερινό αγώνα ήταν όλη η αμυντική γραμμή του Παμμηλιακού! Ο Μπαριάμι δεν άφησε ούτε ίχνος φάσης να δημιουργηθεί και έκοβε ότι πέρναγε στην πλευρά άμυνας της Μηλέικης ομάδας, ο Σίδερης βρήκε ευκαιρία κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή του να ανέβει ως μεσοεπιθετικός και κυνηγούσε λυσσαλέα το γκολ, ενώ Πουλάκης και Κυρίτσης δημιουργούσαν κατά κύματα ρήγματα από τα άκρα. Πολλά τρεξίματα και από Σύτη (και το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα).

SERIFOS XORHGOI 2013Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας): Γενναδόπουλος (77’ Ζούλιας Θ.), Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαριάμι, Σίδερης, Μήτση, Καμακάρης, Ζούλιας Α. (72’ Μαθιουδάκης), Χατζίεφ, Παπαδημητρίου Ε. (69’ Βικελής Μ.), Σύτη.

AΟ Σερίφου (Μιχάλης Παλαιός): Ζαχαρίας, Γαβριήλ (82’ Γεροντάρης Φ.), Χρυσολωράς, Ρεβινθής, Βαλσαμάκης Κ., Ραμπιάς (32’ Μποφίλιος Ι.), Μποφίλιος Σ., Γεροντάρης Ι., Κοτσέτας (65’ Μουστάκας Α.), Παρίσης, Μονοβάζιος.

Μικρά από τη Μήλο

-Υπό το φως των προβολέων έγινε η διεξαγωγή σχεδόν ολόκληρης της διάρκειας του β’ ημιχρόνου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, καθώς ειδικά από το 70ο περίπου λεπτό και μετά είχε σκοτεινιάσει τελείως.

-Αρκετός κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου της Μήλου, παρά τις καιρικές συνθήκες που μόνο «φιλικές» δεν ήταν (δυνατός αέρας και η βροχή να «κρέμεται»).

-Το ντεμπούτο τους για φέτος πραγματοποίησαν ο Πέτρος Γενναδόπουλος κάτω από τα δοκάρια, ο Μάριος Βικελής. Ο κόουτς μάλιστα έδωσε χρόνο συμμετοχής και πάλι στον νεαρό Θέμη Ζούλια κάτω από τα δοκάρια που αρχίζει να παίρνει αυτοπεποίθηση. Ο μικρός μάλιστα έπαιξε με γάζα στο πρόσωπο από χτύπημα στον αγώνα του τοπικό πρωταθλήματος μόλις μία μέρα πριν!

-Το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτό το παιχνίδι έδωσε στον Αντώνη Πουλάκη (εκ των τριών αρχηγών του Παμμηλιακού μαζί με Σίδερη και  ο Ζαχαρίας Γκούτζας.

-Επιστροφή στην αποστολή του Παμμηλιακού μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του για τον Κώστα Κουρέλη, ο οποίος έκατσε στον πάγκο της ομάδας.

-Απουσία σήμερα για τις μαζορέτες του Παμμηλιακού. Κορίτσια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θέλουμε να επιστρέψετε δυναμικά!

-Άριστη η διαιτησία του κ.Πάντου και των βοηθών του κ.Μαθιουδάκη και κ.Κουλακιώτη που δεν έχασαν φάση.

Τρομοκρατία στα γήπεδα των Κυκλάδων

Τα «Μηλέικα Νέα» καταδικάζουν την επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο της Σύρου ο συνεργάτης και ρεπόρτερ του SportCyclades Βαγγέλης Αρχολέκας κατά την διάρκεια της κάλυψης του αγώνα Άγιαξ Σύρου-ΑΟ Πάγου από παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας. Τα είχαμε πει από πέρυσι για τα όσα είχαν διαδραματιστεί μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ με τον Παμμηλιακό. Ας ευχηθούμε αυτό να ήταν το τελευταίο περιστατικό γιατί έρχονται και φέτος μπαράζ.

-Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «SportCyclades» επεξεργάζονται και θα σας παρουσιάσουν το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.

pammilakos-serifos-24-11-2013

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares